Nieuws over vrijwilligerswerk

Sla je slag op de Beursvloer

Op donderdag 15 november wordt de jaarlijkse Beursvloer weer gehouden bij de Avans Hogeschool. Organisaties kunnen expertise, materialen, faciliteiten en helpende handjes vragen aan (lokale) bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn.

Alle maatschappelijke organisaties (stichting, vereniging, vrijwilligersorganisatie) die actief zijn in de gemeente ‘s-Hertogenbosch kunnen zich aanmelden voor de Beursvloer. Voor één of meerdere hulpvragen ga je op zoek naar een match met een van de aanwezige bedrijven. Is er een match, dan levert de maatschappelijke organisatie op haar beurt een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie aan het bedrijf. Zo ontstaat een samenwerking waar beide partijen baat bij hebben.

De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 15 november van 15.30 tot 18.30 uur bij de Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 215 te ‘s-Hertogenbosch.

Klik hier om je aan te melden als organisatie voor de Beursvloer 2018.