Nieuws over vrijwilligerswerk

Workshops VrijwilligersAcademie073

Vrijwilligers kunnen dit najaar hun kennis en vaardigheden weer flink uitbreiden in het gevarieerde programma van de VA073. Met onder andere slimmer organiseren via de Lean methode en veel aandacht voor gezondheid.

De workshop “Continue verbeteren van je (vrijwilligers)werk” is een kennismaking in Lean.
Wil jij handvaten om jouw werk slimmer te organiseren? Wil je weten wat continu verbeteren is en hoe Lean jou en je collega’s kan helpen bij jullie werk? In deze workshop leer je de Lean verbetertechnieken op een leuke manier in vogelvlucht kennen.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Op zondag 7 oktober vindt van 11.00 uur tot 16.00 uur de 3e editie van Gezond Den Bosch plaats bij ‘De Plek’ aan de Marathonloop 7 in Den Bosch. Hier kan je in één dag zien hoe gezond jij bent aan de hand van verschillende gratis testjes en informatie. Bezoek de grote infomarkt met vijftig stands, laat je informeren bij een van de vele lezingen en kom actief in beweging bij een (sport) kennismaking of fittest. Speciaal voor de deelnemers aan de VrijwilligersAcademie073 houdt Gezond Den Bosch plaatsen vrij voor de lezingen en activiteiten, zodat jij als vrijwilliger zeker bent van een plek!
Kijk hier voor het aanbod en aanmelden.