Nieuws over vrijwilligerswerk

Waarderingsavond 7 december

De gemeente ’s-Hertogenbosch wil vrijwilligers graag bedanken voor hun inzet. Daarom organiseren zij samen met Galant een waarderingsavond op 7 december, de landelijke Dag van de Vrijwilliger.

Vanaf 19.00 uur ben je welkom in het Bestuurscentrum voor een avond vol ontmoeting en vermaak. We zorgen voor live muziek, een uitdagende pubquiz en een hapje & drankje. Ook worden deze avond de zes organisaties gepresenteerd, die kans maken op een nominatie voor de landelijke Meer dan Handen vrijwilligersprijzen.

Praktische informatie
• Vrijdag 7 december 2018
• Tussen 19.30 – 22.30 uur, je bent welkom vanaf 19.00 uur.
• Bestuurscentrum, Achter het Stadhuis 5-7
• Aanmelden via onderstaand formulier

De inschrijving voor de waarderingsavond is inmiddels gesloten.

Meer dan Handen vrijwilligersprijzen
Gemeenten mogen drie inspirerende vrijwilligersorganisaties voordragen voor de landelijke Meer dan Handenprijs. Tussen 5 en 26 november kon iedereen in de gemeente ’s-Hertogenbosch een lokale organisatie voordragen. De jury kiest uit de meer dan dertig nominaties zes organisaties, die het best voldoen aan de voorwaarden van de landelijke prijzen. Deze organisaties presenteren zich tijdens de waarderingsavond.

Stemmen op je favoriet
Tussen 8 en 13 december mogen alle inwoners van ’s-Hertogenbosch stemmen welke drie organisaties voorgedragen worden voor de Meer dan Handen prijzen. De organisatie die de meeste publieksstemmen ontvangt, wint ook een prijs van € 1000,- van de gemeente ’s-Hertogenbosch.
Op 15 februari 2019 reikt de staatssecretaris van VWS de landelijke prijzen uit tijdens een speciale inspiratiebijeenkomst.