Nieuws over vrijwilligerswerk

Meer dan Handen vrijwilligersprijzen

Gemeenten mogen drie lokale organisaties voordragen voor de landelijke Meer dan Handen vrijwilligersprijzen. Tussen 8 en 13 december konden inwoners van de gemeente ’s-Hertogenbosch stemmen op één van de zeven finalisten. En de winnaars zijn…

1. Maaspoort Kids
2. Bij Katrien
3. Stichting de Vinkelse Molen

Maaspoort Kids kreeg de meeste publieksstemmen. Daarmee winnen zij, naast de nominatie voor de Meer dan Handen prijzen, ook eeuwige roem en een cheque van € 1000,- voor hun organisatie! Op vrijdag 14 december ontvingen zij de prijs uit handen van wethouder Ufuk Kahya.

De drie organisaties worden door de gemeente voorgedragen voor de landelijke Meer dan Handen prijzen. Zij maken dan kans op de juryprijs van € 5000,-, de publieksprijs van € 2000,- en een workshop waarin ze leren hun eigen organisatie te pitchen/presenteren.

De uitreiking van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen is op vrijdag 15 februari 2019 in Akoesticum in Ede. De prijsuitreiking wordt gecombineerd met de inspiratiebijeenkomst Hart voor vrijwilligers. In de avond is de feestelijke prijsuitreiking. Hugo de Jonge, vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, reikt de prijzen uit.