Nieuws over vrijwilligerswerk

In the picture!

Dankzij vrijwilligers wordt de wereld mooier, groener, socialer, sportiever en creatiever.
Wat Galant betreft mag de hele wereld dat weten. We delen dan ook graag jouw foto’s en verhalen of maken gratis een filmpje over je organisatie.

Heb je een geweldige activiteit georganiseerd, een spannende wedstrijd gespeeld of wil je gewoon eens laten zien hoe het er in jouw organisatie aan toe gaat? Deel je foto’s en verhalen met Galant! Wij laten graag via onze sociale media zien wat vrijwilligers allemaal doen en mogelijk maken. Je kunt ons mailen via info@galant.nl of bereiken via onze sociale media:

Facebook: Saskia Jan Tamara Galant
Twitter: @Galant_Farent
Instagram: vrijwilligerswerk073

Het Galant Mediateam bestaat uit Siert van den Berg, Michael Bögels en Chris van Dijk: ervaren en gepassioneerde vrijwilligers, die korte films maken over het lokale vrijwilligerswerk. Wil je een filmpje laten maken over jouw organisatie of een bijzondere vrijwilliger? Laat het ons weten via info@galant.nl. Wij zetten jullie werk graag in the picture!

Het Galant (media)team