Nieuws over vrijwilligerswerk

NLdoet op 15 en 16 maart 2019

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 wordt de landelijke vrijwilligerscampagne NLdoet voor de 15e keer gehouden. Heb jij al een klus of activiteit aangemeld?

NLdoet biedt organisaties de mogelijkheid om iets extra’s te doen voor de doelgroep, een accommodatie op te knappen of een buurt groener te maken. Wensen kunnen er in alle soorten en maten zijn. NLdoet is een prachtige manier om nieuwe vrijwilligers te leren kennen en te interesseren voor je organisatie! In ‘s-Hertogenbosch e.o. waren vorig jaar ruim 1250 vrijwilligers actief bij 81 activiteiten.

Op www.nldoet.nl kun je alle informatie vinden en klussen/activiteiten aanmelden.
Bedenk een mooi plan en ga aan de slag tijdens NLdoet 2019. Voor ondersteuning kun je contact opnemen met Galant via info@galant.nl of 073 615 62 50.

Wil je zelf geen klus of activiteit organiseren, dan is NLdoet ook een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met een andere club. Je kunt je al aanmelden voor een klus bij jou in de buurt via de website van NLdoet.