Nieuws over vrijwilligerswerk

Programma Week van de VrijwilligersAcademie073

Het programma voor de zevende Week van de VrijwilligersAcademie073 is bekend. Vrijwilligers en studenten kunnen zich van 8 tot en met 11 april laten inspireren en verrassen door zo’n 45 workshops en activiteiten, o.a. een Masterclass van Leon van der Zanden!

Je kunt het programma bekijken via de website van de VrijwilligersAcademie073. Het programmaboekje is vanaf 28 februari ook op te halen in de wijkpleinen. Inschrijven kan vanaf donderdag 14 maart 20.00 uur tot en met zondag 31 maart 24.00 uur via de website.
Deelname bedraagt €4 per workshop. Als je actief bent bij een organisatie die deelname voor al haar vrijwilligers heeft afgekocht, dan doe je gratis mee. Tip: Maak nu alvast een gratis account aan, dan hoef je 11 maart alleen nog maar in te loggen om in te kunnen schrijven!

 

Iedereen die zich vrijwillig inzet is welkom bij de VrijwilligersAcademie073. Vrijwilligers die wonen óf zich inzetten in ’s-Hertogenbosch en Vught kunnen het hele jaar deelnemen aan het scholingsaanbod. Tijdens de Week van de VrijwilligersAcademie073 nemen studenten van sociale en juridische studies van de Avans Hogeschool ook deel aan workshops; dit zorgt voor verrassende ontmoetingen en uitwisseling.
Aan de organisatie van de Week van de VrijwilligersAcademie073 werkten, naast vrijwilligers, ook 12 studenten mee.