Nieuws over vrijwilligerswerk

Burendag 2019

Op 28 en 29 september 2019 vieren we voor de 15e keer Burendag. Een mooie gelegenheid om de deuren van je organisatie open te zetten en de buurt kennis te laten maken met je werk. Vanaf eind juni kun je een financiële bijdrage aanvragen voor je activiteit.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest waarbij je buurtgenoten beter leert kennen. Voor organisaties een mooi moment om de buurt kennis te laten maken met je werk en betrokkenheid van buren te creëren. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten. Het Oranje Fonds, sponsor Douwe Egberts en Vrijwilligersnetwerk Galant ondersteunen je daar graag in.

  Burendag 2018, foto Jan de Rond

Activiteiten kunnen vanaf eind juni 2019 worden aangemeld en je krijgt ook een Burendag feestpakket als je activiteit voor 1 september is aangemeld. Vanaf eind juni kun je als buurt een aanvraag voor max. € 400,= indienen bij het Oranje Fonds om je Burendagplan uit te voeren.
Bekijk de voorwaarden voor organisaties en particulieren op de website van Burendag.