Nieuws over vrijwilligerswerk

Ontmoeten, ontspannen en ontwikkelen

De zevende Week van VrijwilligersAcademie073, van 8 t/m 11 april, was een inspirerende editie. Ruim 800 vrijwilligers en studenten ontmoetten elkaar en deden mee aan de 35 workshops en activiteiten.

Tijdens de Week van VrijwilligersAcademie073 konden vrijwilligers, actieve burgers en studenten van Avans Hogeschool elkaar ontmoeten en samen kennis opdoen over allerlei onderwerpen. Zo kon je meer te weten komen over o.a. eenzaamheid, autisme, gameverslaving, EHBO & AED, radicalisering en het werk van kinderrechters. Lekker ontspannen kon ook, tijdens de wijnproeverij, het maken van paasstukjes of bij een bezoek aan het Oeteldonks Gemintemuzejum. Veel workshops en activiteiten konden op een hoge waardering van de deelnemers rekenen.
De afsluiter van de Week van VrijwilligersAcademie073: een masterclass met humor van cabaretier Leon van der Zanden, met een hapje en een drankje.

Het Galant mediateam ging op bezoek tijdens de 1e dag van de Week van VrijwilligersAcademie073:

De Week van de VrijwilligersAcademie073 wordt georganiseerd door een team van vrijwilligers, studenten Social Work van Avans en beroepskrachten. Je kunt als vrijwilliger ook de rest van het jaar gebruik maken van het interessante workshopaanbod: blijf op de hoogte via de website van de VrijwilligersAcademie073.