Nieuws over vrijwilligerswerk

Nieuwe vacaturebank Galant

In juli 2019 stopt de website Platform073. Organisaties en vrijwilligers moeten elkaar natuurlijk blijven vinden, daarom lanceert Galant in juli een nieuwe vacaturebank voor vrijwilligerswerk. De nieuwe vacaturebank op www.galant.nl krijgt betere zoekfuncties, om nog sneller de vacature van je dromen te vinden. Ook is er meer aandacht voor korte klussen: vrijwilligerswerk voor één of meerdere dagen of een korte periode. Vrijwilligers kunnen zich aanbieden via een profiel met hun talenten, dat ze zelf aan en uit kunnen zetten.

Voor alle organisaties die momenteel gebruik maken van Platform073, zullen accounts en vacatures overgezet worden naar de nieuwe vacaturebank. Zo kan iedereen meteen verder met werven en matchen in een verbeterde omgeving! Alle stichtingen en verenigingen die gebruik maken van Platform073 worden hierover geïnformeerd door Galant.