Nieuws over vrijwilligerswerk

Bedrijven staan klaar om te helpen!

Tientallen lokale bedrijven staan klaar om matches te maken met maatschappelijke organisaties, op de Beursvloer op 21 november. Ze willen hun tijd, kennis, middelen, materialen en netwerk voor jouw organisatie inzetten.

Kan jouw organisatie hulp gebruiken om net dat stapje verder te komen? Meld je organisatie dan aan voor de Beursvloer en dien voor 4 november je hulpvragen in.

Op de Beursvloer ontmoeten bedrijven, onderwijsinstellingen, serviceclubs en maatschappelijke organisaties elkaar. Niet om er aandelen te verhandelen, maar om profijt van elkaar te hebben. De Beursvloer legt combinaties waardoor honderden mensen in beweging komen en die de lokale samenleving verbeteren en versterken.

Tekst loopt door onder de foto

Tijdens de Beursvloer kan er in vijf categorieën worden gehandeld:
• materialen & faciliteiten
• advies (juridisch, financieel, technisch, ICT)
• coaching, training & onderzoek
• menskracht, klussen & activiteiten
• marketing, communicatie & PR

De Bossche Beursvloer is dit jaar op donderdag 21 november van 15.30 – 18.30 uur bij de Avans Hogeschool op de Onderwijsboulevard 215. Deelnemen aan de Beursvloer is voor alle partijen geheel gratis. Aanmelden is wel verplicht en kan tot 4 november hier.