Nieuws over vrijwilligerswerk

Open je deuren voor nieuwe vrijwilligers!

Een grote klus klaren, je organisatie promoten én nieuwe vrijwilligers over de vloer. Het kan allemaal tijdens NLdoet op 13 en 14 maart 2020. De grootste vrijwilligerscampagne van Nederland wordt voor de 16de keer georganiseerd.

Stichtingen en verenigingen zetten hun deuren open, om samen met nieuwe én bekende vrijwilligers aan de slag te gaan. Vorig jaar deden ruim 1000 vrijwilligers mee in de gemeente ’s-Hertogenbosch!

Tekst loopt door onder de foto

Kan de locatie wel een opknapbeurt gebruiken? Of wil je je doelgroep verwennen met een leuke activiteit? Tijdens NLdoet zijn er extra handen en kunnen nieuwe vrijwilligers kennis maken met jouw club. Haal het maximale effect uit je deelname met deze tips.

Alle informatie over het aanmelden van activiteiten kun je vinden op de website van NLdoet. Hier staan ook handige draaiboeken en PR materialen.

Wil je zelf geen klus of activiteit organiseren, dan is NLdoet ook een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met een andere club. Steek samen met collega’s de handen uit de mouwen en maak er een leuk uitje van. Je kunt je aanmelden voor een klus bij jou in de buurt via de website van NLdoet.