Coronahulp in de gemeente 's-Hertogenbosch. Klik hier voor meer informatie
 

Nieuws over vrijwilligerswerk

Nationale Vrijwilligersprijzen: stem mee!

Tussen 18 februari en 22 maart bepaal jij mee welke organisatie kans maakt op de publieksprijs van de Nationale Vrijwilligersprijzen. Ziekenactie het Open Venster, Zomerschool 55+ en stichting Veads zijn de genomineerden uit de gemeente ’s-Hertogenbosch.

De vrijwilligers van VEADS en het Open Venster vertellen in korte filmpjes zelf wat hun werk zo bijzonder maakt. Voor de publieksprijs kun je tussen 18 februari en 22 maart op je favoriete organisatie stemmen.

De Zomerschool 55+ is, samen met 11 andere organisaties uit het land, genomineerd voor de juryprijs van de Nationale Vrijwilligersprijzen. Maar ook zij ontvangen graag je stem voor de publieksprijs.

Op 28 maart worden de prijzen door minister de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport uitgereikt, tijdens het We Doen Het Samen-festival in Amersfoort. Op dit festival vol inspiratie, informatie en gezelligheid ontmoeten actieve burgers en vrijwilligers elkaar. Er zijn bijna 50 workshops over o.a. organiseren, financieren en communiceren en bekende sprekers zoals Peter Heerschop en Lucas de Man.