Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Deze mensen maken ’s-Hertogenbosch!

Ruim 45.000 inwoners van ’s-Hertogenbosch zetten zich in als vrijwilliger. En dat is niet alleen belangrijk voor de lokale samenleving, ook de vrijwilligers zelf worden er gelukkiger van. Vijftig lokale vrijwilligers vertellen waarom ze hun werk doen en wat hen drijft, inspireert en blij maakt.

NAAR DE FOTOGALERIJ

Zo zegt Nicole van Lierop, vrijwilliger bij de Luisterlijn: “Het maakt je een mooier en rijker mens. Ik ben ervan gegroeid, heb dingen ontdekt en geleerd die ik anders niet was tegen gekomen.”

Jacques van Dijk van de Wijkraad Zuid verwoordt het zo: “Het geeft een hoop voldoening, veel nieuwe contacten, je blijft onder de mensen en het is ongelofelijk plezierig om ergens bij te horen.”

Met hun deelname aan de portrettencampagne hopen deze vrijwilligers anderen te inspireren, om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. Vanaf 21 juni zijn door de hele gemeente ’s-Hertogenbosch hun posters te zien. De verhalen van alle vrijwilligers zijn hier te lezen.

De campagne is onderdeel van het nationaal Jaar van de Vrijwilliger. Onder het motto ‘Mensen maken ’s-Hertogenbosch’ organiseren o.a. de gemeente, Galant Vrijwilligersnetwerk, ’S-PORT, Mooi zo Goed zo en de VrijwilligersAcademie073 extra activiteiten om vrijwilligers te waarderen en nieuwe vrijwilligers te vinden.

Beeldmerk Aangepaste Grootte Website

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden