Coronahulp in de gemeente 's-Hertogenbosch. Klik hier voor meer informatie
 

Galant adviseert en ondersteunt organisaties.

Deskundigheidsbevordering

Direct naar de website van de VrijwilligersAcademie073? Klik hier.

Vrijwilligers en bestuursleden krijgen regelmatig te maken met vragen, situaties of problemen waar ze niet voor opgeleid zijn. Natuurlijk zijn dit mooie uitdagingen om kennis of ervaring uit te breiden, maar het is wel belangrijk dat je hierin goed ondersteund wordt. De cursussen en workshops van de VrijwilligersAcademie073 helpen je je kennis en vaardigheden te vergroten.

Ideeën of vragen voor workshops en cursussen zijn uiteraard van harte welkom. Als je zelf een cursus of thema-avond organiseert die open staat voor vrijwilligers, coördinatoren of bestuursleden van andere organisaties, dan horen we dit ook graag!

VrijwilligersAcademie073
De VrijwilligersAcademie073 biedt het hele jaar door educatie, ontmoeting en ontspanning voor vrijwilligers en actieve burgers. Je kunt er workshops, cursussen, rondleidingen en lezingen volgen.

Meedoen als vrijwilliger
Het actuele aanbod is te vinden op de website van de VrijwilligersAcademie073.
Om je in te schrijven voor workshops, moet je een account aanmaken. Via je account ontvang je na deelname aan workshops ook automatisch digitale certificaten. Vrijwilligers van aangesloten organisaties kunnen gratis deelnemen. Vrijwilligers van organisaties die niet zijn aangesloten bij de VrijwilligersAcademie073 betalen max. €5,- per activiteit

Participant worden
De VrijwilligersAcademie073 is een samenwerkingsverband van diverse organisaties uit de gemeente ’s-Hertogenbosch en Vught. De coördinatie is in handen van Galant Vrijwilligersnetwerk.
Aangesloten organisaties delen hun scholingsaanbod en dragen bij aan de organisatie van de VrijwilligersAcademie073. De vrijwilligers van deze organisaties kunnen gratis deelnemen aan de workshops en activiteiten. Wil je meer weten over de mogelijkheden om met jouw organisatie te participeren in de VrijwilligersAcademie073? Stuur voor meer informatie een e-mail.