Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Hoe kunnen we je helpen?

Galant voorziet vrijwilligersorganisaties van actuele informatie, advies en diensten, zodat zij hun mooie werk kunnen uitvoeren.

Ben je op zoek naar vrijwilligers?
Non-profitorganisaties in de gemeente ’s-Hertogenbosch kunnen gratis gebruik maken van de Galant vacaturebank, om vacatures te plaatsen en profielen van vrijwilligers te bekijken.

Informatie, advies en diensten
Alle relevante informatie over werken met vrijwilligers en het runnen van een organisatie op één plek. Klik op een van de onderwerpen hieronder voor meer informatie.

Vrijwilligers werven
Succesvolle vacatures schrijven
Vrijwilligersbeleid
Adviesonderwerpen Galant en SESAM Academie
Inrichten organisatie
Vrijwilligersverzekering
Aansprakelijkheid organisaties
Financiering organisatie
Sponsor- en fondsenwerving
Communicatie
Training en scholing voor vrijwilligers
Vrijwilligerswerk & uitkering
“Kwetsbare” vrijwilligers
Samenwerken & netwerken
Vrijwilligersvergoeding
Veiligheid & privacy
Keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld
Conflict of probleem

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij of wil je advies? Neem dan contact op met Galant, onze contactgegevens staan rechts op de pagina.

VrijwilligersAcademie073
Een organisatie zonder winstoogmerk en met vrijwilligers? Dan is het VrijwilligersAcademie073-lidmaatschap misschien iets voor jullie! Via het lidmaatschap krijgen de vrijwilligers binnen je organisatie een VIP-rol toebedeeld zodat ze eenvoudig (en voor hen kosteloos) kunnen deelnemen aan alle workshops en activiteiten van de academie.

Deel je plezier met ons!
Wil je jullie mooie werk met de buitenwereld delen? We zien graag wat jullie doen en welk plezier het oplevert. Deel het op onze socials: Facebook, Twitter en Instagram. Of vertel er meer over in onze maandelijkse nieuwsbrief: neem contact op met Galant voor een interview. 

Contact met Galant
Moestuin

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden