ChatGPT wat is het en hoe werkt het?

10 oktober 2024 's-Hertogenbosch
Pexels Shantanu Kumar 16564261

ChatGPT wat is het en hoe werkt het?

Met AI is schrijven een fluitje van een cent. Voorwaarde is wel dat je ChatGPT de juiste input geeft. En daarna je tekst hier en daar bijschaaft. ChatGPT maakt het jou als vrijwilliger ook makkelijker: je wint zeeën aan tijd!

Inhoud

In deze workshop leer je werken met ChatGPT, laten we ChatGPT verschillende soorten content genereren en word je hopelijk ook enthousiast om ChatGPT te gaan gebruiken. Je krijgt inzicht in de beperkingen van ChatGPT en in mogelijk andere toepassingsvormen die tijdens de training weliswaar niet aan bod komen, maar die je in je eigen tijd verder kunt ontdekken. Ook geven we je een kort overzicht van AI-tools die momenteel in de mode zijn. 

Tijdens de workshop komt 'prompt engineering" aan bod, m.a.w.: hoe geef ik ChatGPT zulke scherpe opdrachten dat de output optimaal is? Ook is er ruimte voor discussie: hoe ethisch is het gebruik van ChatGPT?

Voor wie

De training is vooral praktisch en laagdrempelig van aard. Deelnemers ontdekken ChatGPT aan de hand van voorbeelden en instructies van de trainer en gaan daarna zelf ermee aan de slag.

Praktische info

Let op! Voor deelname aan deze workshop dien je te beschikken over een eigen laptop, die aangesloten kan worden op het wifi-netwerk van de locatie. Beschik je niet over een laptop? Laat dit na je aanmelding even weten via een mail naar info@galant.nl. We kijken dan samen naar een oplossing.

Tijdens de training leer je om ijzersterke webteksten te schrijven. Helemaal makkelijk wordt het als je ChatGPT als assistent laat invliegen. Wil je ook profiteren van ChatGPT? Installeer dan nu alvast de gratis versie 3.5 (binnenkort 4o) op je laptop. Je doet dit eenvoudig op www.chat.openai.com.

Neem je laptop dus mee op 10 oktober!

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop-locatie is rolstoeltoegankelijk.

Over de workshopgever

Andre Van Der Vlerk

André van der Vlerk was jarenlang in loondienst werkzaam in de journalistiek. Sinds 2012 helpt hij met zijn bedrijf Flairk bedrijven, onderwijs, zorg en welzijn, en gemeenten met echte/mooie/authentieke content. Behalve persberichten zijn dit ook blogs, ervaringsverhalen, interviews, etc.

 

Gegevens

Datum: 10 oktober 2024
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Kosten: € 10,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

André van der Vlerk
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!