Fascie fascinatie.. Lekker in je vel zitten, dat wil toch iedereen

09 oktober 2024 's-Hertogenbosch
Pexels Pixabay 55818

Bindweefsel en gezondheid

Inhoud

Deze workshop gaat over zelfzorg (goed voor jezelf zorgen) en lichaamsbewustzijn. Joop Fiedler vertelt over zijn fascinatie voor het bindweefsel: "het fasciaal weefsel, ons bindweefsel, zit overal. Onder onze huid, maar ook in en om al onze spieren, pezen, botten, zenuwen en organen en hersenen. Juist omdat dit weefsel zo omvangrijk is, kan het een grote rol spelen in onze gezondheid in de meest brede zin van het woord. “Niet lekker in je vel zitten” blijkt ineens letterlijk zo te zijn."

Na een inleidend theoretisch deel gaat hij het vooral ook praktisch maken met veel tips, adviezen en oefeningen. Hij is ervan overtuigd dat je, door weet te hebben van dit fasciale weefsel, gemotiveerd raakt om er iets mee te gaan doen en dat dat een positieve invloed kan gaan hebben op je algehele gezondheid.

Veel tips en adviezen zijn gemakkelijk in te passen in je dagelijks leven en de oefeningen die je krijgt kun je naar believen kort of lang uitvoeren.

 

Voor wie

Iedereen die geïnteresseerd is in zijn gezondheid en met praktische tips en oefeningen naar huis wil gaan.

Praktische info

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop-locatie is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk(er) te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

Over de workshopgever

Joop

Joop Fiedler: "De laatste 15 jaar van mijn praktijk als fysiotherapeut en acupuncturist zag ik dat westerse en oosterse behandelwijze meer en meer in elkaar gingen overlopen en wel in ons fasciale weefsel oftewel ons bindweefsel. Door het ontwikkelen van een workshop kon ik mijn inzichten en mijn werkervaring hierin kwijt."

 

 

Gegevens

Datum: 09 oktober 2024
Tijd: 10:30 - 12:00 uur
Kosten: € 10,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

Joop Fiedler
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!