Gespreksstof

30 november 2023 's-Hertogenbosch
Gespreksstof Annevandenheuvel

Een kleurrijk atelierbezoek

Kom je ook een kijkje nemen in het kleurrijke atelier van kunstenares Anne van den Heuvel? Werk mee met naald en draad aan een bijzonder kunstwerk en ga vol inspiratie naar huis!

Inhoud

Gespreksstof  is een gemeenschaps-kunstproject in ‘s-Hertogenbosch. 

Onder artistieke leiding van textiel kunstenares Anne van den Heuvel werken vrijwillige artisans samen aan een collectie handgemaakte Gespreksstof - kunstwerken.  

Er ontstaan niet alleen kunstwerken, maar ook gesprekken, vriendschappen, gemeenschapszin, verbinding en contact. 

Kunstenares Anne van den Heuvel ontvangt ons graag in haar kleurrijke textielkunst-atelier in Empel. We gaan hier zowel kijken en meewerken. Ze leidt ons, na ontvangst met koffie, thee en wat lekkers, met plezier rond op haar inspirerende werkplek.

Daarna gaan we mee borduren aan een aantal van haar gespreksstof-kunstwerken. Anne en haar assistentes Anny en Annie zullen ons alle kneepjes van het vak laten zien.

Mocht je geïnspireerd raken: op de dinsdagochtenden borduren ze met een klein groepje bij praktijk Annenei in de Buitenpepers. De deur staat voor je open! Wel graag even aanmelden via de website.

Voor wie

Deze activiteit is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om te komen kijken en mee te doen. Ervaring met naald en draad is een pre maar geen must.

Praktische info

De workshop begint met een welkom om 18u30 met koffie/thee. Om circa 18u45 start de rondleiding door het atelier. Deze duurt ongeveer 45 minuten. Daarna kan je meewerken aan de diverse Gesprekstof- projecten. In kleine groepjes rouleren we, zodat iedereen aan verschillende dingen kan werken. 

Let op!: Helaas is het atelier niet rolstoeltoegankelijk vanwege het ontbreken van een lift naar hogere verdiepingen. 

Over de workshopgever

Annevandenheuvel Atelierbezoek Textiel Kunstenares

Anne van den Heuvel is sinds 2001 zelfstandig textielkunstenares en werkt sinds 2015 aan haar Gespreksstof community art project met vrijwillige artisans op donderdagochtenden.

De agenda van de exposities van Anne vind je via deze link. Meer info vind je op haar website. 

Gegevens

Datum: 30 november 2023
Tijd: 18:30 - 21:30 uur
Kosten: € 5,00

Locatie

Atelier Anne van den Heuvel
Berenklauw 2
5236 SE 's-Hertogenbosch

Organisator

Anne van den Heuvel
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Ruim veertigduizend inwoners van ’s-Hertogenbosch doen vrijwilligerswerk: dat levert heel wat mooie verhalen op. Om die te verzamelen, zwerven er vijftig Goeie Vriendenboekjes van Galant rond in de gemeente. De Goeie Vriendenboekjes worden door vrijwilligers aan elkaar doorgegeven en zullen opduiken bij stichtingen, verenigingen en ontmoetingsplekken. Lees meer Galant Goeie Vriendenboek