Mijn evenement in de media

12 december 2023 's-Hertogenbosch
Karsten Winegeart 60Gsdomrfgc Unsplash

Je evenement succesvol promoten

Wil jij maximaal effect van je evenementen-communicatie? Dan is deze laagdrempelige en ultrapraktische workshop iets voor jou. Je leert om tamtam te maken vóór, tijdens én na je evenement. Op drie momenten dus. Op álle beschikbare kanalen, dus ook in de nieuwsmedia. En: niet zo standaard, maar op een aanstekelijke manier.

Inhoud

Tijdens deze workshop leer je om aankondigingen, voorbeschouwingen, wervende teksten en leuke social media aankondigingen te schrijven. 

De training is praktisch en laagdrempelig. Deelnemers gaan vooral veel zelf schrijven en leren aan de hand van bestaande voorbeelden.

Succesvolle evenementen-communicatie beperkt zich niet tot een simpele aankondiging: je kunt er veel meer uit halen. Aan de hand van een tweeweken-cyclus vullen we een agenda in, zodat je thuis zelf verder aan de slag kan. En natuurlijk schrijven we ter plekke ook al een deel van de content die je kan gebruiken. 

Voor wie

Deze workshop is gericht op vrijwilligers en bestuursleden die zich bezighouden met PR & Communicatie. 

Praktische info

Let op! Voor deelname aan deze workshop dien je te beschikken over een eigen laptop, die aangesloten kan worden op het wifi-netwerk van de locatie. Beschik je niet over een laptop? Laat dit na je aanmelding even weten via een mail naar info@galant.nl. We kijken dan samen naar een oplossing.

Na je aanmelding ontvang je nog een extra mail met een aantal vragen (o.a. over de organisatie waar je werkt). Met deze informatie zal workshopleider André zorgen voor advies op maat tijdens de workshop.

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

Over de workshopgever

Andre Van Der Vlerk

André van der Vlerk was jarenlang in loondienst werkzaam in de journalistiek. Sinds 2012 helpt hij met zijn bedrijf Flairk bedrijven, onderwijs, zorg & welzijn en gemeenten met echte, mooie en authentieke content. Behalve persberichten zijn dit ook blogs, ervaringsverhalen, interviews etc.

''Ik speur graag jouw organisatie af op zoek naar prachtverhalen. Ik zoek ze op, stof ze af, poets ze op en laat ze blinken op jouw website en social media. Ik breng jouw bedrijfsverhaal tot leven.''

Gegevens

Datum: 12 december 2023
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Kosten: € 10,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Ruim veertigduizend inwoners van ’s-Hertogenbosch doen vrijwilligerswerk: dat levert heel wat mooie verhalen op. Om die te verzamelen, zwerven er vijftig Goeie Vriendenboekjes van Galant rond in de gemeente. De Goeie Vriendenboekjes worden door vrijwilligers aan elkaar doorgegeven en zullen opduiken bij stichtingen, verenigingen en ontmoetingsplekken. Lees meer Galant Goeie Vriendenboek