Coronahulp in de gemeente 's-Hertogenbosch. Klik hier voor meer informatie
 

Nieuws over vrijwilligerswerk

Vind een match op de Beursvloer

Kan jouw organisatie hulp gebruiken in de vorm van kennis, materialen, netwerk of vrijwilligers om net dat stapje verder te komen? Meld je dan aan voor de Beursvloer ‘s-Hertogenbosch op 21 november en dien je hulpvragen in.

Op de Beursvloer ontmoeten bedrijven, onderwijsinstellingen, serviceclubs en maatschappelijke organisaties elkaar. Niet om er aandelen te verhandelen, maar om profijt van elkaar te hebben. De Beursvloer legt combinaties waardoor honderden mensen in beweging komen en die de lokale samenleving verbeteren en versterken.

Tijdens de Beursvloer kan er in vijf categorieën worden gehandeld:
• materialen & faciliteiten
• advies (juridisch, financieel, technisch, ict)
• coaching, training & onderzoek
• menskracht, klussen & activiteiten
• marketing, communicatie & PR

De Bossche Beursvloer is dit jaar op donderdag 21 november van 15.30 – 18.30 uur bij de Avans Hogeschool op de Onderwijsboulevard 215. Deelnemen aan de Beursvloer is voor alle partijen geheel gratis. Aanmelden is wel verplicht en kan via de Beursvloer website.