Doe Kalender

Klusje Doen

Wat is er allemaal bij jou in de buurt te doen?

Op deze Doe-kalender brengen we activiteiten van lokale non-profit organisaties, stichtingen en verenigingen onder de aandacht.

Geef je activiteit aan ons door!

Meld je activiteit
Stichting Senia (1)

In een leesclub lees je meer en ontmoet je leuke mensen

23 maart 2023

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je leuke mensen. Ervaar de toegevoegde waarde van een leesclub op donderdag 23 maart om 15.00 in Huis73. Graag vooraf aanmelden via huber.windhorst@senia.nl

Stichting Senia helpt bij het vinden of oprichten van leesclubs door heel Nederland. Bovendien maakt Senia handige keuzelijsten en inspirerende leeswijzers. 

Ga naar de website
Harmonie Cathrieux

Uitwisselingsconcert Harmonie Chathrieux

22 april 2023
Bekijk de complete agenda
Stichting Thuisgekookt

Genieten van een verse, met liefde bereide maaltijd én je buren beter leren kennen?

30 juni 2023

Stichting Thuisgekookt koppelt buurtgenoten aan elkaar voor hulp bij de warme
maaltijd en gezellig sociaal contact. Zij lanceren van 1 tot en met 30 juni de praatje pot campagne. Mensen kunnen op een laagdrempelige manier ontdekken of het ontvangen van maaltijden van een thuiskok iets voor hen is. Tijdens Praatje Pot ontvangt de maaltijdzoeker de eerste proefmaaltijd gratis. 

Ga naar de website
Burendag 2023

23 september 2023 Burendag

23 september 2023

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe. In 2023 vieren we Burendag op 23 september.

Bezoek de Burendag website
20211105133635 816 Eetmetjehartlogo

Stichting Met je hart

31 december 2023

Samen is zoveel leuker dan alleen. Maar voor veel ouderen is samenzijn niet vanzelfsprekend. Stichting Met je hart nodigt eenzame ouderen keer op keer uit, zodat ze mét elkaar kunnen genieten van mooie momenten en er nieuwe vriendschappen ontstaan. Zo rekenen ze af met eenzaamheid.

Met je hart Den Bosch - Vught
International Vocal Competition (1)

International Vocal Competition

31 december 2023

Met enthousiasme, ervaring, betrouwbaarheid en creativiteit zorgt de International Vocal Competition 's-Hertogenbosch al 68 jaar voor muzikale hoogtepunten en een kunstbeleving in ‘s-Hertogenbosch. De IVC staat garant voor klassieke vocale muziek van wereldkwaliteit. Via onderstaande link kun je het programma bekijken.

Bekijk het programma van IVC
Actieve Senioren

Stichting Actieve Senioren

31 januari 2024

De Stichting Actieve Senioren richt zich op de actieve senior 55+ en stelt ontmoeten centraal. Daartoe biedt de SAS een scala van mogelijkheden om u gedurende het hele jaar bij aan te sluiten. In vrijwel iedere wijk van ‘s-Hertogenbosch zijn groepen senioren actief.

Website Stichting Actieve Senioren
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
In tijden van nood komen medeleven en empathie naar boven. Naar aanleiding van de aardbeving in Turkije en Syrië zijn er allerlei lokale en landelijke noodhulpacties gestart. Wil je weten hoe je kunt helpen? Bekijk de mogelijkheden