Doe Kalender

Klusje Doen

Wat is er allemaal bij jou in de buurt te doen?

Op deze Doe-kalender brengen we activiteiten van lokale non-profit organisaties, stichtingen en verenigingen onder de aandacht.

Geef je activiteit aan ons door!

Voor plaatsing van een evenement op de Galant Doe Kalender hanteren wij de volgende criteria:

  • Uitsluitend eenmalige activiteiten (deze kunnen ook meerdaags zijn) van maatschappelijke non-profit organisaties (stichtingen en verenigingen) in de gemeente ’s-Hertogenbosch worden geplaatst
  • De activiteit moet openbaar zijn (voor iedereen toegankelijk)
  • De activiteit moet gratis toegankelijk zijn
  • De activiteit mag niet van politieke of religieuze aard zijn

 

Meld je activiteit
Jacob Van Eyck Festival

Beiaardier festival Jacob van Eyck

1 oktober 2023

Van 28 september t/m 31 oktober vind in 's-Hertogenbosch, Heusden en Drunen het Jacob van Eyck Festival plaats. Het grootste festival van Europa op het gebied van beiaardbespeling met liefst 17 concerten.

 

 

 

Bekijk hier het programma
Wandelvierdaagse (1)

Wandelvierdaagse 50Plus

5 oktober 2023

Vier dagen, vier routes van max. 4,5 km. Iedereen is welkom! Gezelligheid en plezier staan centraal. Per wandelmoment zijn 60 plaatsen beschikbaar.

Meld je hieronder aan!

Aanmelden
Quiet Festival 23

Quiet festival voor Quiet members in de Maaspoort

20 oktober 2023

Op vrijdag 20 oktober wordt voor de eerste keer het Quiet Festival voor de members van Quiet Den Bosch in de Maaspoort georganiseerd. Een eerste editie, maar met de ambitie om hier een jaarlijks terugkerend festival van te maken. Een paar uur vertier, inclusief eten, drinken, amusement en te winnen prijzen, voor het hele huishouden. Alleenstaanden mogen desgewenst een vriend/vriendin uitnodigen om mee te gaan. Een feestelijk event dat geheel gratis wordt aangeboden door Quiet en haar partners aan de members van Quiet.

Naar de website
Naamloos (1)

Jubileumconcert Harmonie Oude Post én Dennis van Aarssen

21 oktober 2023

1923-2023 Honderd jaar Harmonie Oude Post! Zij vieren het hele jaar al feest en op 21 oktober doen ze dat graag samen met alle betrokken en verenigingen uit de afgelopen honderd jaar tijdens een muzikaal feest! Speciaal voor onze muzikale vrienden is er 3=4 actie waarmee jullie voordelig naar Raise a Glass kunnen komen luisteren. Vul bij het bestellen de promotiecode “ACTIE” in en ontvang 4 kaarten voor de prijs van 3.

Kaarten via Ticketpoint
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Ruim veertigduizend inwoners van ’s-Hertogenbosch doen vrijwilligerswerk: dat levert heel wat mooie verhalen op. Om die te verzamelen, zwerven er vijftig Goeie Vriendenboekjes van Galant rond in de gemeente. De Goeie Vriendenboekjes worden door vrijwilligers aan elkaar doorgegeven en zullen opduiken bij stichtingen, verenigingen en ontmoetingsplekken. Lees meer Galant Goeie Vriendenboek