Doe Kalender

Klusje Doen

Wat is er allemaal bij jou in de buurt te doen?

Op deze Doe-kalender brengen we activiteiten van lokale non-profit organisaties, stichtingen en verenigingen onder de aandacht.

Geef je activiteit aan ons door!

Voor plaatsing van een evenement op de Galant Doe Kalender hanteren wij de volgende criteria:

  • Uitsluitend eenmalige activiteiten (deze kunnen ook meerdaags zijn) van maatschappelijke non-profit organisaties (stichtingen en verenigingen) in de gemeente ’s-Hertogenbosch worden geplaatst
  • De activiteit moet openbaar zijn (voor iedereen toegankelijk)
  • De activiteit moet gratis toegankelijk zijn
  • De activiteit mag niet van politieke of religieuze aard zijn

 

Meld je activiteit
Drive In Bioscoop

Drive In Bioscoop Gildeplein Rosmalen

10 juni 2023

Op zaterdag 10 juni 2023 zal er op het Gildeplein in Rosmalen een echte Amerikaanse Drive In Bioscoop worden georganiseerd. In samenwerking met de gemeente 's-Hertogenbosch is de familiefilm (bijna*) gratis te bezoeken. Om 14:30 uur vertonen zij Minions: Hoe Gru Superschurk Werd (NL gesproken; 6+).

Als je deze film wilt bezoeken adviseren ze om gelijk je autoticket te bestellen, gezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is en de animo erg groot is!

Hoe bestel je jouw autoticket voor de kids / family movie?

Een autoticket is voor één auto ongeacht het aantal inzittenden.

- Ga naar https://www.driveinbioscoopdenbosch.nl/tickets 

- Scroll naar beneden, kies Family Movie "Rij 1-5 AUTOTICKET" 

- Vul onderaan de unieke actiecode in   KIDSKORTING

- Rond de bestelling verder af en je ontvangt je auto ticket digitaal in je mailbox.

*Ze vragen een kleine eigen bijdrage van € 2,50 (excl. € 1 reserveringskosten) Hiervoor krijgt elke auto een zak zoete + zoute popcorn en een drankje aangeboden! 

Zien zij jullie samen met je broertje/zusje/vriendjes tijdens de familiefilm op zaterdag 10 juni om 14:30 uur? Tot dan, Team Drive in Bioscoop Den Bosch

Meer info vind je op de webpagina

 

Bezoek de webpagina
Dierentehuis Home 40Jr 1140X407

Dierentehuis viert 40 jarig jubileum met open dag

17 juni 2023

Op zaterdag 17 juni viert Dierentehuis 's-Hertogenbosch aan de Oosterplas haar 40 jarig jubileum met een open dag. Je bent tussen 12.00 en 16.00 uur van harte welkom! De toegang is gratis, donaties worden gewaardeerd.

Ga naar de website
Buurtteam (4)

Activiteitenmiddag Buurtteam Boschveld, Deuteren en Paleiskwartier

21 juni 2023

Kom je ook?

Opera

Drie daags festival Opera op de Parade

22 juni 2023

Het grootste openlucht opera-event van Nederland keert dit jaar weer terug als driedaags festival. 

Opera op de Parade is hét gratis én voor iedereen toegankelijk jaarlijkse opera-evenement waar publieksbereik, -participatie en artistieke kwaliteit samenkomen. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op de Parade in Den Bosch en start op donderdag 22 juni met de opera ‘Orphée aux Enfers’ van Jacques Offenbach. Op vrijdag 23 juni staat er een operaconcert op het programma in samenwerking met het Internationaal Vocalisten Concours (IVC). Zaterdag 24 juni organiseert philharmonie zuidnederland een Philmob waarbij amateurmusici samen met het orkest musiceren, gevolgd door een Sing Along in samenwerking met de Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch.

Naar de website
KWF Inactievoor RGB 1 (1)

Midzomernachtwandeltocht voor KWF

24 juni 2023

LOPERS EN SPONSORS, JE KUNT JE INSCHRIJVEN VOOR EDITIE 2023 van de Midzomernachtwandeltocht073 voor het KWF. Sponsoren en lopers kunnen zich aanmelden via onderstaande link.

Aanmelden via de website
Burendag 2023

23 september 2023 Burendag

23 september 2023

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe. In 2023 vieren we Burendag op 23 september.

Aanmelden via de website
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Ruim veertigduizend inwoners van ’s-Hertogenbosch doen vrijwilligerswerk: dat levert heel wat mooie verhalen op. Om die te verzamelen, zwerven tussen 8 mei en 1 juli vijftig Goeie Vriendenboekjes van Galant rond in de gemeente. De Goeie Vriendenboekjes worden door vrijwilligers aan elkaar doorgegeven en zullen opduiken bij stichtingen, verenigingen en ontmoetingsplekken. Lees meer Galant Goeie Vriendenboek