Doe Kalender

Klusje Doen

Wat is er allemaal bij jou in de buurt te doen?

Op deze Doe-kalender brengen we activiteiten van lokale non-profit organisaties, stichtingen en verenigingen onder de aandacht.

Geef je activiteit aan ons door!

Meld je activiteit
Nationale Vrijwilligersprijzen

Nationale Vrijwilligersprijzen

28 februari 2023

Doe mee aan de Nationale Vrijwilligersprijzen

Tot 28 februari kun je je oneminute-vlog insturen voor deelname aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2023. Ze zijn op zoek naar de typische verhalen die bij vrijwilligerswerk horen. Verhalen die raken en mensen aangrijpen.

Meedoen?

Kijk op de website:

Website Vrijwilligersprijzen
Sergiu Valena 7Vpdlfzlwg8 Unsplash

NL Doet

10 maart 2023

Op 10 en 11 maart vind NLdoet weer plaats. Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om jullie organisatie te promoten en nieuwe vrijwilligers te werven. Jullie kans om het verschil te maken en er echt toe te doen.

Doe mee met NLdoet op 10 & 11 maart 2023!

Aanmelden voor 2023 kan vanaf 1 november 2022.

Website NL Doet
Festival Cement

Festival Cement

17 maart 2023

Elk jaar trakteert Festival Cement op een negendaags festival vol spannende voorstellingen. Zo’n 20 jonge makers uit Nederland en Vlaanderen tonen hun werk aan het publiek. Er zijn zo'n 100 voorstellingen te zien. Op allerlei plekken in ’s-Hertogenbosch richten publiek en profs de blik op een nieuwe generatie podiumkunstenaars. Je ontdekt jonge makers en hun thematieken, nieuwe vormen en krijgt alternatieve voorstellen voor de toekomst.

Festival Cement
Burendag 2023

23 september 2023 Burendag

23 september 2023

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe. In 2023 vieren we Burendag op 23 september.

Bezoek de Burendag website
20211105133635 816 Eetmetjehartlogo

Stichting Met je hart

31 december 2023

Samen is zoveel leuker dan alleen. Maar voor veel ouderen is samenzijn niet vanzelfsprekend. Stichting Met je hart nodigt eenzame ouderen keer op keer uit, zodat ze mét elkaar kunnen genieten van mooie momenten en er nieuwe vriendschappen ontstaan. Zo rekenen ze af met eenzaamheid.

Met je hart Den Bosch - Vught
International Vocal Competition (1)

International Vocal Competition

31 december 2023

Met enthousiasme, ervaring, betrouwbaarheid en creativiteit zorgt de International Vocal Competition 's-Hertogenbosch al 68 jaar voor muzikale hoogtepunten en een kunstbeleving in ‘s-Hertogenbosch. De IVC staat garant voor klassieke vocale muziek van wereldkwaliteit. Via onderstaande link kun je het programma bekijken.

Bekijk het programma van IVC
Actieve Senioren

Stichting Actieve Senioren

31 januari 2024

De Stichting Actieve Senioren richt zich op de actieve senior 55+ en stelt ontmoeten centraal. Daartoe biedt de SAS een scala van mogelijkheden om u gedurende het hele jaar bij aan te sluiten. In vrijwel iedere wijk van ‘s-Hertogenbosch zijn groepen senioren actief.

Website Stichting Actieve Senioren
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan