Doe Kalender 'Samen is Leuker'

Klusje Doen

Ontdek op deze pagina een scala aan gratis activiteiten voor zowel jong als oud in de gemeente 's-Hertogenbosch. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen en bieden een gelegenheid voor mensen om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk plezier te beleven onder het motto 'Samen is Leuker'. Door gezamenlijke activiteiten te organiseren en bij te wonen, streven we ernaar om sociale isolatie en eenzaamheid te voorkomen, en gemeenschapsbanden te versterken.

Wat is er allemaal bij jou in de buurt te doen?

Op deze Doe-kalender brengen we activiteiten van lokale non-profit organisaties, stichtingen en verenigingen onder de aandacht.

Geef je activiteit aan ons door!

Voor plaatsing van een evenement op de Galant Doe Kalender hanteren wij de volgende criteria:

  • Uitsluitend eenmalige activiteiten (deze kunnen ook meerdaags zijn) van maatschappelijke non-profit organisaties (stichtingen en verenigingen) in de gemeente ’s-Hertogenbosch worden geplaatst
  • De activiteit moet openbaar zijn (voor iedereen toegankelijk)
  • De activiteit moet gratis toegankelijk zijn
  • De activiteit mag niet van politieke of religieuze aard zijn

 

Meld je activiteit
Pokoor Family And Friends (1)

Korenmiddag Popkoor Family & Friends

17 maart 2024

Op 17 maart organiseert Popkoor Family & Friends een geweldige korenmiddag met het doel het Vicki Brown Huis financieel te ondersteunen voor hun goede werk.
Vanaf 12.00 bent u van harte welkom bij de Kentering in Rosmalen voor een gezellige middag. Einde van de middag c.a. 18.00.

Meewerkende koren: Zing voor je leven, Pocket Rockit, De MeloDivas 073, popkoor Family & Friends

Website Popkoor Family & Friends
Bosch Parade 2024 (1)

Bosch Parade 2024

23 juni 2024

Bosch Parade is wereldwijd uniek in opzet en verschijningsvorm. Het is een theatraal en musikaal kunstenspektakel op het water met Jheronimus Bosch (1450-1516) als inspiratiebron. Zijn wereldberoemde kunstwerken zitten vol symboliek, fantasieën en absurditeiten die blijven inspireren. Bosch Parade is een gratis voorstelling in de vorm van een drijvende optocht. Meerdere grote en kleine kunstwerken varen over het water van de Dommel in hartje ‘s-Hertogenbosch.

Bezoek de website voor meer informatie. Bosch Parade is ook op zoek naar vrijwilligers!

Website Bosch Parade
Knillispoort (1)

De Bossche Liederentafel

30 juni 2024

De Bossche Liederentafel zingt in de periode van september t/m juni elke eerste en derde maandag van de maand in Knillispoort aan de Korte Waterstraat 15 in Den Bosch. Het koor zingt naast heerlijke evergreens ook Bossche liedjes van vroeger. De eerstvolgende editie is op maandag 15 januari. Kom luisteren en meezingen. Aanvang 19.00 en einde rond 21.30. Toegang gratis.

Website Knillispoort
Cor Unum Ceramics (1)

Rondleidingen bij Cor Unum keramisch centrum

6 december 2024

Op 9 februari is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij gratis rondleidingen door het ambacht van Cor Unum keramisch centrum aan de Vughterstraat. De rondleidingen vinden daarna plaats op elke eerste vrijdag van de maand (behalve augustus) 8 maart, 4 en 5 april, 3 mei, 7 juni, 5 juli, 6 september, 4 oktober, 1 november, 29 en 30 november en 6 december. Aanmelden bij Marianne: info@cor-unum.com

Website Cor Unum
IMG 0888

Rondleidingen in de Oeteldonkse bouwhal 2025

4 maart 2025

Omdat de rondleidingen in de bouwhal dit jaar een groot succes waren organiseert de Oeteldonkse Club in de aanloop naar Carnaval 2025 weer meerdere rondleidingen voor jong en oud onder het motto ‘Samen is Leuker’.

 

Vrijwilligers leiden je rond en vertellen alles over het ontwerpen en bouwen van de carnavalswagens. Aanmelden voor een gratis rondleiding in 2025 kan bij Listy Groenland: scholen@oeteldonk.org

 

Copyright foto: Nina Steinke

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!