GA Helpen

3

GA Helpen

Als maatschappelijke betrokken ondernemer wil je natuurlijk ook graag je steentje bijdragen aan de Bossche samenleving. Deze bijdrage kan bestaan ​​uit het delen van kennis, het leveren van (gratis) goederen, het inzetten van personeel als vrijwilliger, het faciliteren van een locatie of accommodatie, het doneren van geld, of door vrijwilligers in de Bossche samenleving een waardering te bieden. Er zijn vele mogelijkheden om als maatschappelijk betrokken bedrijf je steun aan de lokale samenleving aan te bieden. 

Door te gaan helpen bied je de mogelijkheid om het nuttige met het aangename te verenigen. De Galant sociaal makelaar helpt je aan een leuke én goede dag voor zowel jouw bedrijf, je medewerkers als de ontvangende organisatie. Hiervoor hebben we veel  mogelijkheden in portefeuille. Kijk maar eens op de Galant vacaturebank met klussen voor groepen.

'GA Helpen' betekent een dag met medewerkers aan de slag voor een maatschappelijk goed doel. Een dag waarbij werknemers hun energie en enthousiasme inzetten voor een maatschappelijke- of vrijwilligersorganisatie.

'GA Helpen' sluit aan bij de behoefte van bedrijfsuitjes waarbij niet alleen gezelligheid centraal staat, maar ook maatschappelijke betrokkenheid en teambuilding een rol spelen.

Heb je belangstelling voor ‘GA Helpen’? Neem contact op met Galant!

Mail Galant
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!