GA Helpen

3

GA Helpen

Als maatschappelijke betrokken ondernemer wil je natuurlijk ook graag je steentje bijdragen aan de Bossche samenleving. Deze bijdrage kan bestaan ​​uit het delen van kennis, het leveren van (gratis) goederen, het inzetten van personeel als vrijwilliger tijdens een personeelsdag, het faciliteren van een locatie of accommodatie, het doneren van geld, of door vrijwilligers in de Bossche samenleving een waardering te bieden. Er zijn vele mogelijkheden om als MBO organisatie je steun aan de lokale samenleving aan te bieden. 

Door te gaan helpen bied je de mogelijkheid om het nuttige met het aangename te verenigen. De Galant sociaal makelaar helpt je aan een leuke én goede dag voor zowel jouw bedrijf, je medewerkers als de ontvangende organisatie. Hiervoor hebben we meer dan 40 mogelijkheden in portefeuille.

'GA Helpen' betekent een dag met medewerkers aan de slag voor een maatschappelijk goed doel. Een dag waarbij werknemers hun energie en enthousiasme inzetten voor een maatschappelijke- of vrijwilligersorganisatie.

'GA Helpen' sluit aan bij de behoefte van bedrijfsuitjes waarbij niet alleen gezelligheid centraal staat, maar ook maatschappelijke betrokkenheid en teambuilding een rol spelen.

Heb je belangstelling in ‘GA Helpen’? Neem contact op met Galant!

Mail Galant
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan