Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Algemene voorwaarden

Verf

Algemene voorwaarden
Op de Galant website kunnen vrijwilligers en organisaties informatie en advies vinden. Galant spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Links naar en documenten van andere partijen (o.a. Rijksoverheid) worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Galant is niet aansprakelijk voor contacten, acties en afspraken van gebruikers die voortvloeien uit het gebruik van de website.

Galant behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan gebruiker(s) mededelingen te hoeven doen.

Privacy
Wanneer je je inschrijft voor de Galant nieuwsbrief, worden je gegevens (naam en e-mailadres) opgenomen in een digitaal bestand. We gaan zorgvuldig met deze informatie om. Niemand behalve de beheerders van de website heeft toegang tot je gegevens. Je gegevens worden nooit zonder je uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden en ze worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Je gegevens worden behandeld conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Galant Vrijwilligersnetwerk is onderdeel van Farent Sociaal werk. Als je klachten hebt over de Galant website inzake privacy en bescherming van je gegevens, dan kun je een klacht indienen bij Farent.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden