Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Over ons

Den Bosch (1)

Galant Vrijwilligersnetwerk

Galant Vrijwilligersnetwerk is opgericht in 2003 als steunpunt voor het vrijwilligerswerk in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Galant adviseert en ondersteunt vrijwilligers en non-profitorganisaties (stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven) bij de uitvoering van hun werk. Daarnaast promoten we het doen van vrijwilligerswerk als een inspirerende tijdsbesteding.

Handen

Wie zijn wij?

Saskia Hordijk

Saskia’s grootste kracht is innoveren: ze ziet graag kleine zaadjes uitgroeien tot mooie projecten en heeft daarbij speciaal oog voor verbindingen die lokaal gelegd kunnen worden.

Tamara de Jong

Tamara’s talent is werven & matchen, zodat vrijwilligers en organisaties elkaar goed vinden. Ze werkt als adviseur en is beheerder voor de vacaturebank en website van Galant.

Eric Pennings

Eric maakt als sociaal makelaar het verschil door vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties, vrijwilligers en het bedrijfsleven bij elkaar te brengen. Hiervoor is hij altijd op zoek naar 'handjes', kennis, materialen en sponsoring.

Annemarie Ninaber van Eijben- Minkels

Annemarie is verbindend, organisatorisch sterk en stressbestendig. Als coördinator van de VrijwilligersAcademie073 zorgt ze, samen met haar vrijwilligersteam, voor het scholingsaanbod voor vrijwilligers.

Astrid van den Hoek

Astrid is zorgvuldig en zorgt er als teamsecretaresse voor dat alle klantgegevens en data van Galant up-to-date blijven. Ook is ze medebeheerder van de vacaturebank en website.

 

Ontvang onze nieuwsbrief 10x per jaar