Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Over ons

Den Bosch (1)

Galant Vrijwilligersnetwerk

Galant Vrijwilligersnetwerk is opgericht in 2003 als steunpunt voor het vrijwilligerswerk in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Galant adviseert en ondersteunt vrijwilligers en non-profitorganisaties (stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven) bij de uitvoering van hun werk. Daarnaast promoten we het doen van vrijwilligerswerk als een inspirerende tijdsbesteding. Galant is er voor alle vrijwilligers, stichtingen, verenigingen en vrijwilligersinitiatieven in de gemeente.

Galant is een onderdeel van Farent sociaal werk. 

Handen

Wie zijn wij?

Saskia Hordijk

Saskia’s grootste kracht is innoveren: ze ziet graag kleine zaadjes uitgroeien tot mooie projecten en heeft daarbij speciaal oog voor verbindingen die lokaal gelegd kunnen worden.

Tamara de Jong

Tamara’s talent is matchen en verbinden, zodat vrijwilligers en organisaties elkaar vinden en versterken. Ze werkt als adviseur en is beheerder voor de vacaturebank en website van Galant.

Eric Pennings

Eric maakt als sociaal makelaar het verschil door vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties, vrijwilligers en het bedrijfsleven bij elkaar te brengen. Hiervoor is hij altijd op zoek naar 'handjes', kennis, materialen en sponsoring.

Kaat de Waele & Nur Özkanli

Kaat zet haar jarenlange ervaring in het onderwijs in voor de VrijwilligersAcademie073. Samen met een team van vrijwilligers zorgt zij voor de programmering en uitvoering van de workshops. Nur verzorgt de communicatie van de VrijwilligersAcademie073.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden