Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Over ons

Den Bosch (1)

Galant Vrijwilligersnetwerk

Galant Vrijwilligersnetwerk is opgericht in 2003 als steunpunt voor het vrijwilligerswerk in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Galant adviseert en ondersteunt vrijwilligers en non-profitorganisaties (stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven) bij de uitvoering van hun werk. Daarnaast promoten we het doen van vrijwilligerswerk als een inspirerende tijdsbesteding.

Teamfoto 3

Wie zijn wij?

Jan de Rond
Jan heeft een zakelijke blik en ruime ervaring op het gebied van netwerken, advisering en PR & communicatie. Naast zijn functie als adviseur bij Galant is Jan projectleider van Mooi zo Goed zo.

Saskia Hordijk
Saskia’s grootste kracht is innoveren: ze ziet graag kleine zaadjes uitgroeien tot mooie projecten en heeft daarbij speciaal oog voor verbindingen die lokaal gelegd kunnen worden.

Tamara de Jong
Tamara zet haar talent voor plannen, organiseren en communiceren graag in voor organisaties en vrijwilligers. Ook zorgt ze er voor dat de vacaturebank en website van Galant up-to-date blijven.

Annemarie Ninaber van Eijben- Minkels
Annemarie is verbindend, organisatorisch sterk en stressbestendig. Als coördinator van de VrijwilligersAcademie073 zorgt ze, samen met haar vrijwilligersteam, voor het scholingsaanbod voor vrijwilligers.

Astrid van den Hoek
Astrid is zorgvuldig en zorgt er als teamsecretaresse voor dat alle klantgegevens en data van Galant up-to-date blijven. Ook is ze medebeheerder van de vacaturebank en website.

Op de foto:
Team Galant v.l.n.r. Tamara de Jong, Saskia Hordijk, Astrid van den Hoek, Anne Marie Ninaber van Eijben-Minkels en Jan de Rond.

Ontvang onze nieuwsbrief 10x per jaar