Vraag en aanbod

Inzameling

Wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Op deze pagina brengen we vraag en aanbod van aangeboden goederen en diensten door maatschappelijke organisaties en bedrijven bij elkaar. 

 

Geef je vraag of aanbod aan ons door!
Biljart

Tafelbiljart met onderstel

31 juli 2024

We zoeken een nieuwe locatie in een clubhuis of jongerencentrum voor een tafelbiljart met onderstel, formaat 180 x 90 cm. Het biljart is op leisteen en komt compleet met biljartballen en keus.

Heb je interesse, stuur een mail naar: ericpennings@galant.nl

Fietsmaatjes (3)

Fietsmaatjes zoekt stalling

31 december 2024

Fietsmaatjes Den Bosch is op zoek naar stallingruimte voor een of twee driewieler fietsen in 's-Hertogenbosch. Een afgesloten ruimte met stopcontact is noodzakelijk om de fietsen op te kunnen laden. Weet of heb je stallingruimte? Neem dan contact op met de sociaal makelaar van Galant Eric Pennings - 06-55791552

Website fietsmaatjes Den Bosch
QR Campagne (2)

Vrijwilligersploeg ‘Blik Vrijwilligers’ zoekt vrijwilligers

31 december 2024

Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Galant en Vught voor Elkaar maken het makkelijk om je snel en kort in te zetten voor lokale organisaties. Onder de naam ‘Blik Vrijwilligers’ vormen we een flexibele vrijwilligersploeg, waar organisaties een beroep op kunnen doen in situaties waarbij ze handen tekort komen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsklussen of evenementen.

Meld je aan!
Werkgroep Computerhuis Oost

Laptops en smartphones gevraagd

31 december 2024

Lever je laptop of smartphone in bij Werkgroep Computerhuis Oost. De vrijwilligers van Werkgroep Computerhuis Oost preparen ze voor een tweede leven.

 

 

 

Bezoek de website van Computerhuis Oost
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!