Vraag en aanbod

Inzameling

 

Op deze pagina brengen we vraag en aanbod van aangeboden goederen en diensten door maatschappelijke organisaties en bedrijven bij elkaar. Wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Geef je vraag of aanbod aan ons door!
Het Heike

Kinderboerderij 't Heike zoekt met spoed een nieuwe beheerder

31 mei 2023

Kinderboerderij 't Heike in Rosmalen maakt momenteel een moeilijke periode door. Omdat het aan een vaste beheerd(st)er ontbreekt, is het niet mogelijk om de openingstijden van de kinderboerderij te waarborgen. Het bestuur van stichting doet daarom een oproep met de vraag of er mensen zijn die met een stukje inzet de kinderboerderij willen ondersteunen.Website kinderboerderij 't Heike
Computerhuis

Computers, laptops en smartphones gevraagd

31 december 2023

Lever je laptop, desktop of smartphone in bij Computerhuis Oost. De vrijwilligers van Computerhuis Oost preparen ze voor een tweede leven.

Bezoek de website van Computerhuis Oost
Galant Vrijwilligersacademie

Workshop ruimten gevraagd

31 december 2023

Voor de workshops van Galant Vrijwilligersacademie zijn wij op zoek naar locaties in de gemeente 's-Hertogenbosch waar workshops gegeven kunnen worden. Voor meer informatie, of aanbiedingen, neem contact met ons op.

Mail met Galant
QR Campagne (1)

Vrijwilligersploeg ‘Blik Vrijwilligers’ zoekt vrijwilligers

31 december 2023

Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Galant en Vught voor Elkaar maken het makkelijk om je snel en kort in te zetten voor lokale organisaties. Onder de naam ‘Blik Vrijwilligers’ vormen we een flexibele vrijwilligersploeg, waar organisaties een beroep op kunnen doen in situaties waarbij ze handen tekort komen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsklussen of evenementen.

Meld je aan!
Galant Beeldmerk

Hulp vragen als organisatie

31 december 2023

Heeft jouw organisatie een (urgente) hulpvraag en heb je er zelf alles aan gedaan om vrijwilligers te werven? Of heb je alles geregeld en vallen last minute vrijwilligers uit? Jouw hulpvraag kan door ons via Whatsapp verspreid worden onder de vrijwilligers in de flexibele ploeg. Het is altijd aan de vrijwilliger of zij/hij op de oproep ingaat, door contact met je op te nemen. 

Meld hier je klus aan aan!
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan