Vraag en aanbod

Inzameling

Wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Op deze pagina brengen we vraag en aanbod van aangeboden goederen en diensten door maatschappelijke organisaties en bedrijven bij elkaar. 

 

Geef je vraag of aanbod aan ons door!
Werkgroep Computerhuis Oost

Computers, laptops en smartphones gevraagd

31 december 2023

Lever je laptop, desktop of smartphone in bij Werkgroep Computerhuis Oost. De vrijwilligers van Werkgroep Computerhuis Oost preparen ze voor een tweede leven.

 

 

Bezoek de website van Computerhuis Oost
Galant Vrijwilligersacademie 2

Workshop ruimten gevraagd

31 december 2023

Voor de workshops van Galant Vrijwilligersacademie zijn wij op zoek naar locaties in de gemeente 's-Hertogenbosch waar workshops gegeven kunnen worden. Voor meer informatie, of aanbiedingen, neem contact met ons op.

 

Mail Galant
QR Campagne (2)

Vrijwilligersploeg ‘Blik Vrijwilligers’ zoekt vrijwilligers

31 december 2023

Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Galant en Vught voor Elkaar maken het makkelijk om je snel en kort in te zetten voor lokale organisaties. Onder de naam ‘Blik Vrijwilligers’ vormen we een flexibele vrijwilligersploeg, waar organisaties een beroep op kunnen doen in situaties waarbij ze handen tekort komen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsklussen of evenementen.

Meld je aan!
Galant Beeldmerk Klein

Hulp vragen als organisatie

31 december 2023

Heeft jouw organisatie een (urgente) hulpvraag en heb je er zelf alles aan gedaan om vrijwilligers te werven? Of heb je alles geregeld en vallen last minute vrijwilligers uit? Jouw hulpvraag kan door ons via Whatsapp verspreid worden onder de vrijwilligers in de flexibele ploeg. Het is altijd aan de vrijwilliger of zij/hij op de oproep ingaat, door contact met je op te nemen. 

Meld hier je klus aan aan!
Weener XL

Tafels, stoelen, bureaustoelen en bureaus

31 december 2023

Kringloopwinkel Vindingrijk heeft vanuit het oude WeenerXL gebouw, grote aantallen tafels, stoelen, bureaustoelen en bureaus beschikbaar. Deze worden deels in de winkel verkocht, maar Vindingrijk staat er ook voor open om er enkelen te schenken aan stichtingen of verenigingen binnen de gemeente Den Bosch.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met de sociaal makelaar van galant Eric Pennings: ericpennings@galant.nl

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Ruim veertigduizend inwoners van ’s-Hertogenbosch doen vrijwilligerswerk: dat levert heel wat mooie verhalen op. Om die te verzamelen, zwerven er vijftig Goeie Vriendenboekjes van Galant rond in de gemeente. De Goeie Vriendenboekjes worden door vrijwilligers aan elkaar doorgegeven en zullen opduiken bij stichtingen, verenigingen en ontmoetingsplekken. Lees meer Galant Goeie Vriendenboek