Vacaturebank

Kampvuur 2

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk?

Vacatures voor allerlei soorten vrijwilligerswerk vind je in onze vacaturebank. Om het zoeken makkelijk te maken, kun je via knoppen aangeven

  • Wat voor soort werk je wil doen
  • Voor of met wie je wil werken
  • Of je regelmatig werk of een korte klus zoekt
  • In welke wijk of dorp je wil werken

 

Naar de vacaturebank

Korte Klus

In de Galant vacaturebank kun je ook Korte Klussen vinden. Bijvoorbeeld een dagje ergens helpen of bijdragen aan een tijdelijk project. 

Vrijwilligersprofiel

Wil je dat organisaties jou kunnen vinden, voor specifiek werk of jouw unieke talent? Maak dan in de Galant vacaturebank een Vrijwilligersprofiel aan. Dit profiel is alleen te zien voor organisaties die ingelogd zijn bij de vacaturebank. Ze kunnen jou een bericht sturen. 

 

Flexibel vrijwilligerswerk

Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. 

Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. 

Meld je aan

Hulp nodig?

Wil je persoonlijke hulp bij het zoeken naar vrijwilligerswerk? Een wijkwerker van Farent in jouw buurt kan je helpen.

Bel 088-023 75 00.

Je kunt ook terecht bij een KOO Wijkplein bij jou in de buurt.

Heb je een vraag over het vinden of doen van vrijwilligerswerk? Kijk bij onze Advies-onderwerpen of neem contact op met Galant.

 

 

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Ruim veertigduizend inwoners van ’s-Hertogenbosch doen vrijwilligerswerk: dat levert heel wat mooie verhalen op. Om die te verzamelen, zwerven er vijftig Goeie Vriendenboekjes van Galant rond in de gemeente. De Goeie Vriendenboekjes worden door vrijwilligers aan elkaar doorgegeven en zullen opduiken bij stichtingen, verenigingen en ontmoetingsplekken. Lees meer Galant Goeie Vriendenboek