Nieuws over vrijwilligerswerk

Wat doe jij op 13 en 14 maart?

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 wordt de landelijke vrijwilligerscampagne NLdoet voor de 16e keer gehouden. Je kunt je activiteit of klus nu aanmelden en een financiële bijdrage aanvragen.

NLdoet biedt je de mogelijkheid om iets extra’s te doen voor je doelgroep, een accommodatie op te knappen of een buurt groener te maken. En niet te vergeten: kennis te maken met (nieuwe) vrijwilligers! In ‘s-Hertogenbosch e.o. waren vorig jaar honderden vrijwilligers actief bij 64 activiteiten. Bedrijven en organisaties zetten zich in en je kunt nieuwe gezichten verwelkomen in jouw organisatie.

Tekst loopt door onder foto

Voor je activiteit of klus kun je vanaf november 2019 een financiële bijdrage aanvragen. Door de groeiende populariteit van NL Doet is het van belang je activiteit op tijd aan te melden, als je een bijdrage wil aanvragen. Op = op!
Op www.nldoet.nl kun je alle informatie vinden – bijvoorbeeld de spelregels voor de financiële bijdrage – en klussen/activiteiten aanmelden.

Wil je zelf geen klus of activiteit organiseren, dan is NLdoet ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met een andere club. Een leuke manier om eens wat anders te doen met je collega’s, vrijwilligers en deelnemers! Vanaf november 2019 kun je je aanmelden voor een klus bij jou in de buurt via de website van NLdoet.