Coronahulp in de gemeente 's-Hertogenbosch. Klik hier voor meer informatie
 

Nieuws over vrijwilligerswerk

Wat wil je leren in 2020?

Ook in het nieuwe jaar kun je bij de VrijwilligersAcademie073 volop ontmoeten, ontwikkelen en ontspannen. We zijn benieuwd wat jij nodig hebt om jouw vrijwilligerswerk goed uit te voeren. Of misschien wil je andere vrijwilligers iets leren?

De VrijwilligersAcademie073 wil haar workshops, activiteiten en lezingen zo goed mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van vrijwilligers. Daarom horen we graag wat jij wil leren of ontwikkelen, zodat je met plezier actief kunt blijven.
Heb je ideeën, tips of suggesties? Stuur dan een mail naar info@vrijwilligersacademie073.nl

Kun jij zelf een training, workshop of activiteit aanbieden? Of is het scholingsaanbod van jouw organisatie toegankelijk voor vrijwilligers van andere clubs? Ook dat horen we graag! Laat ons weten hoe we kunnen samenwerken via info@vrijwilligersacademie073.nl

In december nemen we een maandje pauze, om een leerzaam jaar af te sluiten en een goeie start te maken in 2020. In januari vind je het nieuwe programma op www.vrijwilligersacademie073.nl