Coronahulp in de gemeente 's-Hertogenbosch. Klik hier voor meer informatie
 

Nieuws over vrijwilligerswerk

Wat past bij mij?

Doe wat je leuk vindt en je hoeft nooit meer te werken! In drie bijeenkomsten helpt Galant je op weg naar jouw ideale vrijwilligerswerk.

Ben je op zoek naar een inspirerende klus, waarin jouw talenten tot bloei komen? Of ga je bijna met pensioen en wil je straks niet stil zitten? Dan is deze gratis cursus voor jou.

Je gaat jouw sterke kanten en wensen verkennen. Je krijgt zicht op wat je inspireert om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Samen gaan we op zoek naar het vrijwilligerswerk dat hierbij aan sluit. Zodat jij betekenisvol werk kunt doen, voor een ander en voor jezelf.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten en wordt gegeven bij voldoende aanmeldingen. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor de cursus, neem dan contact op met Saskia Hordijk van Galant via info@galant.nl.