Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Dag van de Ondernemer

Stichtingen en verenigingen bedanken op 20 november, de Dag van de Ondernemer, bedrijven voor hun inzet en steun aan maatschappelijke organisaties. Een mooie kans om je zakelijke relaties te bedanken en jullie samenwerking te versterken. Wie gaan jullie in het zonnetje zetten?

Nederland telt ruim 1,5 miljoen ondernemers, van grote bedrijven tot kleine zelfstandigen. Tijdens de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB Nederland, worden traditioneel ondernemers bedankt voor de groei, de banen en de welvaart die zij genereren. In het kader van het aankomende Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet (2021) wordt dit jaar ook de sociale meerwaarde die ondernemers bieden belicht. Veel bedrijven delen namelijk hun menskracht, geld, kennis, spullen en media-aandacht met vrijwilligersorganisaties, die daardoor hun mooie werk kunnen uitvoeren.

Wie ga jij bedanken?
Bedank op 20 november de ondernemer(s) met wie jouw stichting of vereniging samenwerkt. Zo laat je ook aan een breed publiek zien, hoe bedrijven je organisatie kunnen steunen in het werk dat jullie doen.
Allerlei leuke tips en manieren om ondernemers in het zonnetje te zetten, kun je vinden in de toolkit van MKB Nederland en de toolkit van NOV.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden