Dag van de Vrijwilliger 2023

7 December 2023

Op 7 december is de nationale Dag van de Vrijwilliger, een mooi moment om iedereen te bedanken die zich belangeloos inzet voor anderen of een betere wereld. In de gemeente 's-Hertogenbosch zijn dat ruim 40.000 mensen, iets om bijzonder trots op te zijn!

Talentenscan December 2023

Jong talent spotten

Op 5 en 7 december kregen studenten van het Koning Willem 1 College en Avans Hogeschool de kans hun talenten te ontdekken, met de ludieke Talentenscan. Hoe kunnen jongeren hun kracht inzetten om de wereld een beetje mooier te maken en wat willen jongeren zelf? Na de scan volgde voor elke student een advies voor leuk vrijwilligerswerk, prachtig om te zien hoe de studenten écht impact willen maken!

DTV In Bouwhal 7 December 2023

Vrijwilligerswerk in de media

In de Bossche Omroep van 6 december vertelt vrijwilliger Simon Kumeling over zijn inzet voor diverse festivals en culturele organisaties in Den Bosch. Simon maakt van zijn beperking juist zijn kracht en moedigt anderen aan dat ook te doen. Zijn adviezen helpen organisaties om inclusiever te worden en dat leverde hem dit jaar een nominatie op voor de Toegankelijkheidsprijs 2023.

DTV maakte op 7 december opnames in de bouwhal, waar vrijwilligers volop bezig zijn mooie wagens te maken voor de komende carnavalsoptocht. 

 

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!