Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Een gratis website voor jouw organisatie?

In januari 2021 start bij de Avans Hogeschool het Agile project, waarin tweedejaars studenten Informatica kosteloos volledig op maat gemaakte websites bouwen voor non-profit organisaties.

Op 28 januari starten twee tot vier teams van ongeveer acht studenten met het ontwikkelen van website met onderliggend Content Management Systeem. Het eindproduct wordt opgeleverd inclusief handleiding en installatiedocumentatie. Na afloop van het project (eind juni) kun je als opdrachtgever de beste website kiezen, zelf installeren en in gebruik nemen.

De Avans Hogeschool is op zoek naar non-profit organisaties die behoefte hebben aan een (nieuwe) website en die hiervoor zelf zo’n 30 uur willen investeren. Het is belangrijk dat je aanwezig bent bij de kick-off van het project op 28 januari, bij zes tussentijdse momenten waarop de studenten hun vorderingen aan je presenteren en dat je af en toe beschikbaar bent voor het beantwoorden van vragen en een interview. Hier kun je meer lezen over de werkwijze van het Agile project.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Luc Claessens (lj.claessens@avans.nl of 088 525 7269) of Rik Meijer (ha.meijer@avans.nl of 088 525 8133).

Als je meedoet aan het Agile project, krijg je eind december meer informatie over de presentatie-data, de studententeams en de begeleidende docenten.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden