Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Flexibel is de toekomst!

Vrijwilligers willen zich gemiddeld 11 dagen per jaar extra inzetten, als ze beter passend vrijwilligerswerk zouden vinden. Ze geven aan dat flexibel je eigen tijd kunnen indelen en een ruim aanbod helpt, om dit jaar meer vrijwillige inzet te leveren. Dat klinkt fantastisch! Maar hoe maak jij jouw organisatie klaar voor nieuwe gezichten?

Vanwege het succes van de eerdere trainingen organiseren we dit najaar nieuwe (online) sessies!

Tijdens de online training over flexibel vrijwilligerswerk nemen we je mee in de veranderingen in vrijwilligersland, do & dont’s én het besef dat ook jouw organisatie flexibel vrijwilligerswerk kan organiseren. De training bieden we twee keer aan op maandag 8 november (15.30-17.30 uur) en op maandag 15 november (19.00-21.00 uur) Ja, ik doe mee!

Daarna gaan we op 2 december (18.00-21.00 uur) in Oss concreet aan de slag met flex-klussen en flex-organisatie. We gaan samen met jou op zoek naar (creatieve) oplossingen om het vrijwilligerswerk flexibeler te maken. Een avond vol inspiratie. Ja, ik doe mee!

Je kunt zowel aan de online training als aan het werklab deelnemen, maar ook aan één bijeenkomst. Deelname is gratis, aanmelden is noodzakelijk via de links. Voor meer informatie: saskiahordijk@galant.nl of samantharegeer@sociom.nl.   

*Het traject ‘Flexibel vrijwilligerswerk’ wordt georganiseerd door de vrijwilligerscentrales van Oost-Brabant: Galant Vrijwilligersnetwerk, Onis Welzijn, ContourdeTwern Boxtel, LEVgroep, VughtvoorElkaar, Cordaad Welzijn, Eindhoven Doet en Vrijwilligerspunt Sociom.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden