Gezocht: Community Reporters

5 Tips For A Healthier Smile (3)
Community Reporters (1)

Op zoek naar verhalenmakers

Voor een nieuw platform de Community Reporters zijn wij op zoek naar enthousiaste verhalenmakers.

Op dit platform gaan we in beeld brengen hoe de ruim 40.000 vrijwilligers de gemeente Den Bosch mooier, groener, sportiever, socialer en creatiever maken. Zoveel mensen die zoveel goeds doen, dat moeten we een gezicht geven! Voor en door vrijwilligers.

Ervaring is niet vereist. Je ervaart en leert door aan de slag te gaan in een redactieteam onder begeleiding van ervaren mensen in het vakgebied. 

Laten we kennis maken

Het redactieteam

Hoe gaan we dit doen

Je bent onderdeel van een redactieteam. Een keer per maand komt de redactie bij elkaar om de onderwerpen samen te bepalen. Dan ga je op pad om dit verhaal te maken. Schrijven, fotograferen of bv filmen, jij kiest.

Wat verwachten we van jou

Ervaring is niet vereist. Jij bent nieuwsgierig en hebt heel veel zin om de gemeente in te gaan en de verhalen te maken die jij belangrijk en interessant vindt. Als je een maand geen item kan maken, is dat ook prima. We kijken samen wat voor jou werkt. 

Waarom 

  • Je laat zien hoe belangrijk en waardevol vrijwilligerswerk is. Hopelijk inspireer je andere mensen om iets goed te doen voor een ander.
  • Je ervaart en leert! Je gaat namelijk aan de slag onder begeleiding van ervaren mensen in het vakgebied. Inclusief gratis workshops. 
Meld je aan of stel je vraag
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!