Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Goed Gedaan Festival op 24 juni

Op vrijdag 24 juni zal in de Orangerie het Goed Gedaan Festival plaatsvinden. De gemeente ’s-Hertogenbosch organiseert deze feestelijke dag om vrijwilligers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Het festival is gratis toegankelijk voor vrijwilligers die actief zijn in de gemeente. Meer informatie over aanmelden volgt binnenkort, noteer de datum vast in je agenda!

De uitnodiging van de gemeente:

Beste vrijwilliger,

Mensen maken ’s-Hertogenbosch mooier. En zeker mensen zoals u! U zet uzelf in voor ouderen, gezinnen of jongeren, u houdt samen met de buren de wijk schoon, verzorgt materialen bij de sportclub of zet uzelf op een van de vele andere manieren in voor de gemeente. Als onderdeel van de 44.000 vrijwilligers die ’s-Hertogenbosch rijk is, steekt u uw handen uit de mouwen en maakt u het verschil.

Daarvoor willen we u graag bedanken!

Vorig jaar was het nationale Jaar van de Vrijwilliger. Door de coronamaatregelen konden we dit niet vieren met een feestelijke live bijeenkomst. Inmiddels is de situatie anders en zetten we u en uw medevrijwilligers uitgebreid in het zonnetje.

Op vrijdag 24 juni spreekt de gemeente ’s-Hertogenbosch haar waardering uit met een feestelijk evenement: het Goed Gedaan Festival.

U bent van harte uitgenodigd! Afhankelijk van uw beschikbaarheid en voorkeur kunt u deelnemen aan het dag- of avondprogramma. Het belooft een mooie dag te worden, dus noteer de datum alvast in uw agenda.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden