Gratis lezing over het puberbrein

Puberbrein
Puberbrein

Het Puberbrein - een handleiding

Of ze nu 10 of 25 zijn, pubers voelen voor volwassenen vaak als een vreemde levensvorm. Ze lijken niet vatbaar voor de meest logische argumenten, ze maken onnavolgbare keuzes en roepen – naast wat nostalgie – vaak onbegrip op.

Aletta Smits legt je uit hoe het brein van jongeren werkt. Over hoe jongeren plannen; over wanneer ze slapen; over hun ontwapenende eerlijkheid en hun fantastische gevoel voor humor. En hoe mensen, die de puberleeftijd zijn ontgroeid, daarmee om kunnen gaan. Dan heb je er begrip voor waarom ze hun huiswerk niet maken. Waarom hun eigen dingen NU moeten en jouw dingen STRA-HAKS.

Ben je ouder, begeleider, werk je met of voor jongeren? Na deze lezing weet jij hoe je het beste uit jongeren haalt en optimaal met ze samenwerkt.

Deze gratis workshop wordt aangeboden i.s.m. het project Verschilmakers van Cello.

Meer info & inschrijven

Praktisch

 

Datum: 23 mei 2024
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Kosten: € 0,00

LOCATIE

Koning Willem 1 College
Vlijmenseweg2
5223 GW ’s-Hertogenbosch

De locatie is rolstoeltoegankelijk en er is gratis parkeergelegenheid bij het Koning Willem 1 College.

De presentatie wordt gehouden in de Koningszaal (gebouw E) en begint om 19.30 uur, de zaal gaat open om 18.45 uur. Hieraan vooraf zal koffie en thee worden geschonken in het Workplaza (gebouw S) vanaf 18.45 uur.

Meld je aan
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!