Helpen wanneer het jou uitkomt

Klussen Samen

Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. 

Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. 

Meld je aan

Hulp vragen als organisatie

Heeft jouw organisatie een (urgente) hulpvraag en heb je er zelf alles aan gedaan om vrijwilligers te werven? Of heb je alles geregeld en vallen last minute vrijwilligers uit? Jouw hulpvraag kan door ons via Whatsapp verspreid worden onder de vrijwilligers in de flexibele ploeg. Het is altijd aan de vrijwilliger of zij/hij/hen op de oproep ingaat, door contact met je op te nemen. Jullie organisatie zorgt voor duidelijke instructies aan de vrijwilligers die willen helpen.

1. de klus moet binnen 3 weken uitgevoerd worden.
2. de klus is te overzien in tijd en omvang.
3. Het betreft vooral praktische doe-klussen of hulp bij eenmalige activiteiten.
4. de organisatie zorgt voor veilige omstandigheden en vraagt geen extra scholing van vrijwilligers.

Hulpvraag aanmelden

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op via info@galant.nl (voor de gemeente ’s-Hertogenbosch) of info@vughtvoorelkaar.nl (voor de gemeente Vught).

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!