Een bijzondere seizoensafsluiter van Galant Vrijwilligersacademie

GALANT Stuikelen Sally+Molly Coudewater 23 Jasper Toeli 1
GALANT Stuikelen Sally+Molly Coudewater 23 Jasper Toeli 23

"Ze wil tomaten kopen in de winkel. Welke? Klein, groot, trostomaten? In een bakje? Los? Moet je dat wegen? Neem je dan een zakje? Waar moet de sticker op? Waar staat de weegschaal ook alweer? Wat als je ze dan toch niet wil? Wat als ze te duur zijn? Stel dat je iemand tegenkomt?’’

Een op het eerste zicht simpele taak kan ook erg Ingewikkeld zijn. Een raak begin, dat de opzet van het stuk goed weergeeft. Het is Ingewikkeld. Dat is het leven ook als je psychisch kwetsbaar bent.

Heel herkenbare scenes raakten regelmatig een gevoelige snaar bij het publiek. Na de voorstelling kwam een open gesprek op gang, over hoe het is te bewegen in een wereld die tja.. ingewikkeld is.

 

GALANT Stuikelen Sally+Molly Coudewater 23 Jasper Toeli 5 (2)

Samen met onze partner Reinier van Arkel mochten we zo'n 70 vrijwilligers verwelkomen in de Mariakapel op landgoed Coudewater in Rosmalen. Een prachtige locatie die het stuk zeker ten goede kwam. 

Zowel voor als na de voorstelling was er tijd voor kennismaking en ontmoeting. En natuurlijk zorgden we voor een hapje en een drankje. We kijken graag terug op een bijzondere avond! 

Meer info over de voorstelling Ingewikkeld kan je vinden op de website van Sally en Molly.

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!