Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Lokaal logo 'Mensen maken ‘s-Hertogenbosch'

Omdat we trots zijn op alle vrijwilligers in ’s-Hertogenbosch is er een speciaal logo gemaakt met het motto ‘Mensen maken ’s-Hertogenbosch’. Dit logo is voor iedereen beschikbaar.

Als je dit jaar je eigen vrijwilligers bedankt of nieuwe vrijwilligers werft, kun je gebruik maken van het lokale logo. Op je sociale media of website, in filmpjes of je nieuwsbrief: laat zien dat jouw organisatie vrijwilligers waardeert en welkom heet!

'Mensen maken ’s-Hertogenbosch' staat voor de ruim 45.000 vrijwilligers die al actief zijn in onze gemeente. Iets om hartstikke trots op te zijn! Maar het is ook een uitnodiging aan inwoners die nog geen vrijwilligerswerk doen en ons gemeenschapsleven veel te bieden hebben.

Beeldmerk Aangepaste Grootte Website

Downloads logo 'Mensen maken ’s-Hertogenbosch'

We hebben verschillende varianten gemaakt van het logo, voor o.a. online gebruik en drukwerk. Kies zelf de versie(s) die jij wil gebruiken. Klik op de link en sla het logo op via de rechter muisknop.

Voor online gebruik: sociale media, websites, nieuwsbrief of mail

Logo met witte achtergrond

Logo met transparante achtergrond

Voor drukwerk: flyers, posters, advertenties of krant

Logo met witte achtergrond

Animatie: voor filmpjes, websites of sociale media

Transparante gif-animatie

Videobestand

De gif-animatie is ook beschikbaar in Instagram Stories! Gebruik een van de volgende zoekwoorden: mensen maken shertogenbosch, vrijwilligers den bosch, vrijwilligers shertogenbosch, vrijwilligersorganisatie den bosch, vrijwilligersorganisatie shertogenbosch.

Lukt het downloaden niet? Geen probleem. Stuur een mailtje naar info@galant.nl en geef aan welke logo’s je wil gebruiken, dan mailen we ze naar je.

Aan de slag!

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor iedere stichting of vereniging. Er zijn veel – coronaproof - manieren om dat tijdens dit speciale jaar te laten zien.

  • Stuur je vrijwilligers een bedankkaartje.
  • Schrijf een verhaal of maak een filmpje over wat vrijwilligers doen bij jullie organisatie.
  • Laat vrijwilligers zelf vertellen wat hun werk leuk maakt.
  • Ontwikkel je eigen unieke afbeelding voor sociale media of vacature(s), met de Plaatjesmaker van NOV.
  • Of laat je inspireren door wat andere organisaties en gemeenten doen, om vrijwilligers in de spotlights te zetten.

Gebruik in ieder geval een van de bovenstaande logo's, om te laten zien dat jullie vrijwilligers 's-Hertogenbosch maken!

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden