Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

NLdoet 2022 op 11 & 12 maart

De grootste vrijwilligersactie van Nederland zet vrijwilligerswerk in de spotlights. Organiseert jouw stichting of vereniging een NLdoet-activiteit? Dan kun je nu een financiële bijdrage aanvragen.

Tijdens NLdoet kan iedereen ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe mensen te ontvangen én een klus te klaren. Is de locatie toe aan een sopje of opknapbeurt? Wil je een speciale activiteit organiseren voor je doelgroep? De lente beginnen met een tuin vol nieuwe plantjes?

Meld je NLdoet activiteit aan via het Oranje Fonds, zodat vrijwilligers de weg naar jouw klus weten te vinden.

Aanmelden NLdoet activiteit

Na je aanmelding kun je een financiële bijdrage van max. €350,00 aanvragen voor jouw klus of activiteit. Dit kan tot 31 januari 2022, maar op = op dus wacht niet te lang.

Op de NLdoet website vind je meer informatie over de voorwaarden.

Bijdrage aanvragen

NLdoet kan het begin zijn van vele mooie dingen. Organisaties maken kennis met nieuwe vrijwilligers, kunnen rekenen op meer lokale belangstelling en vergroten hun impact. En vrijwilligers die tijdens NLdoet hebben meegeholpen gaan vaker vrijwilligerswerk doen. Op de NLdoet website vind je ook tips, draaiboeken en communicatiematerialen om van jouw activiteit een succes te maken.

Bekijk tips

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden