NLdoet op 10 & 11 maart 2023

Nldoet 2023

De grootste vrijwilligersactie van Nederland staat gepland op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023. Stichtingen en verenigingen kunnen vanaf 1 november 2022 hun activiteiten aanmelden en een financiële bijdrage aanvragen.

Is jullie locatie aan een sopje toe, wil je een verwendag voor je bewoners of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze dan vanaf 1 november 2022 aan, zodat vrijwilligers zich kunnen inschrijven. NLdoet is een mooie manier om nieuwe vrijwilligers in je organisatie te ontvangen én veel werk te verzetten. 

Activiteit aanmelden

Tot 31 januari 2023 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor je klus of activiteit. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,-. Voor het budget geldt: op = op.

Je kunt een bijdrage aanvragen als je klus of activiteit voor NLdoet 2023 is aangemeld. 

Bijdrage aanvragen
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan