Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

NLdoet op 28 & 29 mei 2021

NLdoet 2021 is uitgesteld tot 28 en 29 mei. Door de huidige coronabesmettingscijfers en de verlengde lockdown verplaatsen we de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het gaat dus niet door op 12 en 13 maart!

Ook “coronaproof” kun je veel organiseren voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op de website van NLdoet vind je tips en kun je jouw activiteit of klus aanmelden. Tot 23 april 2021 kun je ook een financiële bijdrage aanvragen.

In maart 2020 werden de NLdoet activiteiten in heel Nederland op het allerlaatste moment geschrapt, toen de corona-pandemie ons overviel. In de afgelopen maanden zijn we allemaal creatiever geworden, om het (vrijwilligers)werk toch door te laten gaan. En hebben we geleerd om om te gaan met steeds veranderende omstandigheden. De huidige besmettingscijfers zijn aanleiding om de grootste vrijwilligersactie van Nederland twee maanden uit te stellen. Zodat we in mei hopelijk samen weer veilig de handen uit de mouwen kunnen steken.

NLdoet 2021 zal natuurlijk anders worden dan we gewend zijn, maar dat betekent niet dat er niks kan! Door corona heeft jouw organisatie of doelgroep misschien ook wel behoefte aan een ander soort activiteit. Laat je inspireren door de tips en adviezen op de NLdoet website, om op een veilige manier mee te doen.

Voor je aangemelde activiteit of klus kun je een financiële bijdrage van max. €350,- aanvragen. Dit kan tot 23 april, maar wacht niet te lang want op = op. Naast de bijdrage voor je activiteit mag je dit jaar tot €50,- extra aanvragen, om beschermingsmiddelen zoals mondkapjes, desinfecterende gel, handschoenen en zeep aan te schaffen. Lees hier meer over de voorwaarden en het aanvraagproces.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden