Samen is leuker - Estafette van start

Estafettestokje

Doe je ook mee, als ondernemer, vereniging of stichting, om eenzaamheid aan te pakken? Groot of klein, samen kunnen we meer verbinding creëren!

Onder het motto ‘Samen is Leuker’ moedigen we jullie aan om een laagdrempelige activiteit te bedenken en organiseren waar mensen rondom jouw locatie, bedrijf, club of winkel elkaar kunnen ontmoeten. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn en we helpen je graag op weg door mee te denken, over de inhoud, samenwerking en/of de PR. 

We hopen dat je meedoet én het stokje letterlijk overdraagt aan een andere ondernemer, stichting of vereniging uit jouw netwerk, zodat we samen langdurig impact maken en meer mensen elkaar ontmoeten.  

In samenwerking met inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en ambassadeurs van de gemeente Den Bosch hopen we op een sterke bijdrage om ons doel te bereiken en de Estafette ‘Samen is Leuker’ tot een succesvol project te maken.

Ben je enthousiast, neem dan snel contact op met Eric Pennings of Nina Steinke van het projectteam Estafette ‘Samen is Leuker’

Eric Pennings - ericpennings@galant.nl en tel. 06-55791552
Nina Steinke - ninasteinke@galant.nl


Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!