Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Voor jou

Ben jij vrijwilliger in de gemeente ’s-Hertogenbosch? Dan zijn deze ‘cadeautjes’ voor jou! Omdat we trots zijn op iedereen die onze gemeente mooier, groener, socialer, creatiever en sportiever maakt.

In dit nationaal Jaar van de Vrijwilliger zetten we vrijwilligers extra in het zonnetje. Door corona is het helaas (nog) niet mogelijk een echt feestje met elkaar te vieren. Daarom hebben we, met dank aan vrijwilligers, stichtingen en verenigingen, dit online aanbod voor je samengesteld. 

Wethouder Ufuk Kâhya:

"In ‘s-Hertogenbosch dragen wij vrijwilligers op handen. Dankzij jullie belangeloze inzet maken wij samen meer mogelijk voor anderen in onze gemeente. Jullie zijn onmisbaar voor een sociale samenleving waarin iedereen mee kan doen. Ik wil daarvoor graag mijn waardering uiten. Niet alleen in woorden, maar ook met een leuk cadeautje. Jullie hebben het dik verdiend!"

 

KLIK OP DE TITELS OM JE CADEAUS 'UIT TE PAKKEN'

Voorstelling ‘Rooie Rôze Of Sperziebôôntjes’ van de Bossche Komeedie

Stichting Bossche Komeedie stelt deze hilarische voorstelling beschikbaar. De Bossche Komeedie bestaat uit zo’n 70 vrijwilligers die lokale theaterproducties maken. Daarmee houden zij de Bossche podiumkunsten én het Bosch dialect in ere. De voorstelling duurt anderhalf uur: veel kijkplezier!

33 IVN Wandel- en fietsroutes in en om ’s-Hertogenbosch

Natuurvereniging IVN laat je genieten van de schoonheid en natuur in en om ’s-Hertogenbosch. De wandel- en fietsroutes zijn ontwikkeld door vrijwilligers.

Bossche Woorden Puzzel

Deze puzzel wordt je aangeboden door de Denktank Vrijwilligers. Print de puzzel en test je Bossche woordenschat.

Een kijkje in Museum Slager

Museum Slager toont het werk van maar liefst acht kunstenaars uit één familie. De landschappen, stadstaferelen en portretten geven ook mooi beeld van de stad ’s-Hertogenbosch en omgeving van circa 1850 tot 1995.

Voetbalclub BVV 1957-1958

In de eerste jaren na de Tweede Wereldoorlog behoorde BVV uit Den Bosch tot de beste voetbalclubs van Nederland. In 1948 werd BVV landskampioen en speelde tot 1958 in de eredivisie. Op deze archiefbeelden zie je de voorbereiding op het seizoen 1957-1958, met onder anderen Max van Beurden, Wim Heijmans, de Surinaamse spelers René Letterboom en Cor Johnson en de Engelse trainer Charles Jackson.

Online ommetje Nuland Vinkel

Vanuit je luie stoel genieten van de natuur en geschiedenis rondom ’t Kerkdèkske, ofwel het kerkdijkje.

Silverrally 2020

De Silverrally is een nostalgische lokale autotour voor ouderen, waarbij aandacht en gezelligheid centraal staan. Helaas gooide corona roet in het eten voor de rally van 2020. Maar Marc Duijzer van Care Culinair en Angelique de Rouw van Stichting VEADS, de kartrekkers van deze rally, konden het toch niet laten. Met veel plezier zijn zij de rally gaan rijden en hebben dit op film vastgelegd.

Verken de Tuin der Lusten

Dwaal online en interactief door het grootste werk van schilder Jeroen Bosch: de Tuin der Lusten. Ontdek en beluister de vele verhalen bij de afbeeldingen in het schilderij.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden