Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Vrijwilligersploeg ‘Blik Vrijwilligers’

Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Galant en Vught voor Elkaar maken het makkelijk om je snel en kort in te zetten voor lokale organisaties. Onder de naam ‘Blik Vrijwilligers’ vormen we een flexibele vrijwilligersploeg, waar organisaties een beroep op kunnen doen in situaties waarbij ze handen tekort komen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsklussen of evenementen.

Meedoen als vrijwilliger

De flexibele vrijwilligersploeg biedt je de mogelijkheid iets goeds te doen voor een lokale organisatie, wanneer dat jou uitkomt. Je helpt één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of op een avond. Je krijgt een appje als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. 

Meld je aan

Hulp vragen als organisatie

“Help, we hebben een verhuizing en niet genoeg mensen beschikbaar. Hebben jullie soms een blik vrijwilligers?”

Heeft jouw organisatie een (urgente) hulpvraag en heb je er zelf alles aan gedaan om vrijwilligers te werven? Of heb je alles geregeld en vallen last minute vrijwilligers uit? Jouw hulpvraag kan door ons via Whatsapp verspreid worden onder de vrijwilligers in de flexibele ploeg. Het is altijd aan de vrijwilliger of zij/hij op de oproep ingaat, door contact met je op te nemen. Jullie organisatie zorgt vervolgens voor duidelijke instructies aan de vrijwilligers die willen helpen.

Lees meer over de voorwaarden en instructies. 

Klus aanmelden

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op via info@galant.nl (voor de gemeente ’s-Hertogenbosch) of info@vughtvoorelkaar.nl (voor de gemeente Vught).

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden