Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Vrijwilligerspool ‘Blik Vrijwilligers’

Galant en Vught voor Elkaar maken het makkelijk voor vrijwilligers om zich snel en kortstondig in te zetten voor lokale organisaties. Onder de naam ‘Blik Vrijwilligers’ vormen we een flexibele vrijwilligersploeg, waar organisaties een beroep op kunnen doen voor klussen waarbij ze handen tekort komen.

“Help, we hebben een verhuizing en niet genoeg mensen beschikbaar. Hebben jullie soms een blik vrijwilligers?”

Regelmatig krijgen we dit soort vragen: soms zijn er van die klussen of situaties waarbij extra hulp zeer welkom is. Tegelijk willen veel mensen wel iets doen voor een lokale club, maar niet vast zitten aan wekelijks vrijwilligerswerk.

Meedoen als vrijwilliger

‘Blik Vrijwilligers’ biedt je de mogelijkheid om per hulpvraag aan te geven of je wel of niet mee wil helpen. Het gaat telkens om het helpen op één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of op een avond. Je krijgt een appje als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken.

Lees meer of schrijf je in via het aanmeldformulier.

Meedoen als organisatie

Heeft jouw organisatie een (urgente) hulpvraag en heb je er zelf alles aan gedaan om vrijwilligers te werven? Of heb je alles geregeld en vallen last minute vrijwilligers uit? Jouw hulpvraag kan door ons via Whatsapp verspreid worden onder de vrijwilligers in onze pool. Het is altijd aan de vrijwilliger of zij/hij op de oproep ingaat, door contact met je op te nemen. Jullie organisatie zorgt vervolgens voor duidelijke instructies aan de vrijwilligers die willen helpen.

Lees de voorwaarden en meld een klus aan.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via info@galant.nl (voor de gemeente ’s-Hertogenbosch) of info@vughtvoorelkaar.nl (voor de gemeente Vught).

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden