Communicatie

Samenwerken 3

Je wil graag dat zoveel mogelijk mensen het mooie werk van jouw stichting of vereniging kennen, maar hoe pak je dat aan? 

Bij onze Vrijwilligersacademie hebben we regelmatig workshops waar je meer leert over allerlei vormen van communicatie. 

Met een communicatieplan maak je je communicatie effectief en meetbaar. Onderaan deze pagina vind je een stappenplan om zelf aan de slag te gaan. 

 

 

Jouw verhaal in de Galant nieuwsbrief

Wil je het werk van je organisatie en vrijwilligers delen met de buitenwereld? Galant brengt maandelijks digitale nieuwsbrieven uit, waarin we hier aandacht aan besteden. Heb je een mooi verhaal? Laat het ons weten! Onze media-vrijwilligers komen langs voor een interview en foto.

Mail Galant

Jouw bericht op onze socials

Galant is actief op sociale media en helpt je graag jouw nieuws voor of over vrijwilligers(werk) te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan een informatieavond voor (nieuwe) vrijwilligers, een gratis activiteit of jubileum. Stuur ons je nieuws:

  • Maximaal een half A4 tekst
  • Flyer of afbeelding in aparte bijlage (jpg, jpeg of png bestand)

Galant verspreidt geen informatie van politieke of religieuze aard of voor (semi)commerciële diensten of activiteiten.

 

Mail Galant
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan