Financiering en sponsoring

Boekenmarkt

Om als stichting, vereniging of initiatief je doelen te behalen, is vaak geld nodig. Er zijn veel verschillende vormen van financiering mogelijk. In Nederland bestaan circa 1.800 subsidieregelingen en zo’n 1.000 fondsen, vaak voor specifieke sectoren en doelen. Het kan veel werk zijn uit te zoeken welke financieringsmogelijkheden passen bij jouw plannen. Galant denkt graag mee over een passende aanpak voor jouw organisatie.

Onze Sociaal makelaar legt contacten tussen lokale ondernemers/sponsoren en non-profit organisaties. Sommige bedrijven schenken materialen, anderen kennis of vrijwilligers en er zijn ook bedrijven die aan financiële sponsoring doen. De sociaal makelaar zoekt de vrijwilligersorganisatie die past bij het aanbod van het bedrijf en andersom.

Kijk op onze pagina Sociaal makelaar of neem contact op met Galant. 

Maak een afspraak

Donaties IT producten en diensten

Techsoup helpt non-profit organisaties door gratis of tegen een zeer lage prijzen toegang te geven tot de producten en diensten van grote IT-leveranciers zoals Adobe, Cisco, Microsoft, Symantec, Google e.a.

Op de website van Techsoup vind je meer informatie over de criteria, registratie en het productenaanbod.

Naar Techsoup

Subsidieregelingen gemeente 's-Hertogenbosch

De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft lokale subsidies voor inwoners en organisaties, voor verschillende doelen en sectoren.

Naar het subsidieoverzicht
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan