Vragen of problemen tijdens je vrijwilligerswerk

Schilderen

Vragen over je vrijwilligerswerk?

Voor algemene vragen over vrijwilligerswerk kun je terecht bij Galant. We zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 073 615 62 50 of e-mail info@galant.nl.

Heb je een vraag over de afspraken rondom jouw vrijwilligerswerk? Dan kun je die het beste stellen aan de vrijwilligerscoördinator of een bestuurslid van de organisatie waar je werkt.

Wil je liever eerst overleggen met iemand van Galant? Dat mag altijd!

Problemen tijdens je vrijwilligerswerk?

Waar mensen samenwerken, komen helaas ook problemen en spanningen voor. Probeer er samen uit te komen met een gesprek, waarin je aangeeft wat er voor jou niet goed gaat. 

De vrijwilligerscoördinator of het bestuur van de organisatie waar je werkt, kan advies geven of helpen. Sommige organisaties hebben ook een vertrouwenspersoon of klachtenregeling, waar je gebruik van kunt maken.

Wil je advies van iemand buiten de organisatie? Dan kun je ook terecht bij Galant. 

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan